В най-честите случаи хората използват алпинисти за изграждане на външна топлоизолация. Въпреки това обучените екипи могат да се справят и с други задачи, сред които са почистване на прозорци, боядисване, монтаж на козирки и тем подобни.

Ние от Ремонти София БГ разполагаме с екипи от алпинисти, които Ви предлагат и почистване на прозорци на високи сгради на блокове, кооперации, институции и така нататък. Работниците ни са подготвени да се справят с всякакви височини, като извършваме услуги във всяка точка на София.

Какво включва почистването на прозорци?

Много хора нямат физическата възможност или психическата нагласа, за да се справят с почистването на прозорци по високите етажи на жилищни сгради, корпорации, болници, училища и други. Най-доброто решение е да потърсите нашите алпинисти, които ще се спуснат от високото, за да донесат неустоимия блясък на стъклата.

Работим със съвременни препарати и технически пособия, с чиято помощ ще свършим задачата си по най-добрия начин. Ние ще пристигнем на адреса Ви с личен автомобил, и ще се заемем с отговорността да донесем светлината във вашия дом или работно място. Това не са просто поредните рекламни думи, а доказани факти, в които ще се убедите и сами.

Къде работят нашите алпинисти?

Извършваме услуги по почистване на прозорци в цяла София, така че можете да ни потърсите, ако живеете или работите в столицата. Обхващаме централната част на града, както и кварталите: Младост, Овча Купел, Красно Село, Люлин, Обеля, Надежда, Слатина, Сухата река, Подуяне и много други. За повече информация, не се колебайте да позвъните на телефоните ни или да ни пишете по имейл адреса.

В обобщение ще напишем, че ние не предлагаме просто почистване на прозорци, а истински качествена услуга, за която даваме гаранция. След нашата намеса няма да останат петна, драскотини и каквито и да е следи от работата ни. Това, което ще видите е наистина уникален завършек на работата, който се отличава със страхотен блясък.