Пишейки за местене на климатик, трябва да кажем, че това не е лесна задача. Потребителите обаче я търсят, тъй като искат да преместят устройството от едната част на жилището си, в друга. За да се случи това, е нужно да потърсите услугите на Ремонти София БГ, с чиято помощ ще бъде извършен демонтаж на климатика и пренасянето му в пожеланата от вас част на дома.

Местене на климатик

Какво включва местенето на климатик?

Ако климатикът Ви се намира на по-долните етажи, то неговото местене няма да е кой знае колко сложни. Не така стоят нещата при работа с височини, защото самият монтаж на климатика е и извършен, така че предразполага към сложно премахване и съответно преместване.

Сред най-честите причини за местене на климатик, са недостатъчна мощност или изискване за разположение на ново място. Когато живеете или работите на висок етаж, тази работа се изпълнява от алпинисти, които ще демонтират машината, и ще я поставят там, където посочите. Това не е лесна работа и крие много опасности, особено за неопитните хора.

В много случаи потребителите на климатични инсталации, смятат че най-удачното решение е монтирането на скеле, за да се достигне височина. Това обаче не е алтернатива, ако живеете на петия или шестия етаж. Да, по всяка вероятност има вариант, при който да се достигне до вас, но той ще бъде много скъп. За да по-евтино се наема реки работещ по алпийския способ.

Защо да ни изберете за местене на климатик?

Има куп причини, заради които да използвате опитните ни алпинисти. Няма да се спираме на всички от тях, защото сме сигурни, че и сами можете да си отговорите на този не чак толкова сложен въпрос. Въпреки всичко Ви предлагаме няколко основания да потърсите именно нас:

  • Професионален демонтаж на климатика на височини
  • Плавно и безпроблемно местене на климатик на ново място;
  • Извършване на тестове за работата на устройството;
  • Правилно свързване на климатиците към ел. инсталацията;
  • Ремонт на неработещи климатици преди или след преместване;

Ето ви все основателни поводи да позвъните на Ремонти София БГ. Ние сме тук, за да Ви съдействаме, когато местите климатика и ще го направим на една наистина достъпна цена. Нека обаче не бъдем голословни, а да Ви оставим сами да прецените стойността на услугите ни.