Ремонти София БГ предлага електро услуги в София като залага на опитни техници с дълъг стаж в професията. Екипът ни е специализиран в изграждането на ел. инсталации и отстраняване на проблеми. Поправяме и битови електроуреди, сред които бойлери, хладилници, осветителни тела и други. За да гарантираме качество използваме най-модерните инструменти и технологии.

И, защото знаем, че имате въпроси относно цените и бързината на работа, ще Ви обясним как действаме. По този начин ще знаете, че можете да разчитате на нас, без да се притеснявате за крайната цена. Ние предоставяме гаранция за качество, така че да бъдете 100% спокойни.

Електро услуги цени

Тук на сайта ни сме предложили информация относно нашите електро услуги и цени. С един клик можете да видите колко струва смяна на контакт, монтаж на ключ, монтаж на полилеи, поставяне на ел. табло и въобще всичко, което Ви интересува. Ако обаче не намерите услугата, която желаете да извършим, не бива да се отказвате от нас, а да ни се обадите на телефона за контакт.

Поставили сме цел да предлагаме достъпни цени за хората и да бъдем конкуренти на останалите фирми в бранша. В някои случаи потребителите биха помислили, че това са евтини ел. услуги, но цифрите не са за сметка на качеството. Напротив, ние държим работата да бъде на топ ниво.

Бързина на работа

Екипът на Ремонти София БГ няма да се забави при повикване. Ние знаем колко важно за Вас е да имате изрядно електричество в дома или работното място. От тази гледна точка ще реагираме моментално на сигналите ви. Имаме и аварийна бригада, която се задейства при обаждане и пристига на адреса Ви по-бързо, отколкото дори можете да си представите. Но, за да не мислите, че това са просто думи Ви каним да се свържете с нас и да се уверите във всичко написано тук.

Предлагаме електро услуги в цяла София – Люлин, Овча Купел, Младост, Обеля, Надежда, Красно село, Манастирски ливади и още десетки столични квартали. Разполагаме с достатъчно на брой хора, които да свършат тежката работа по ел. инсталации, табла, битови уреди и други.

Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор