Ако не желаете водата от климатика да капе на главата на съседите, то трябва да се замислите за монтаж на кондензна тава. Това е един много важен аксесоар, който не е скъп, а в същото време върши толкова полезна работа. Този вид тавички са полезни, и когато водите от климатичната инсталация падат по тротоарите пред сградите и създават неприятни усещания у пешеходците.

Труден ли е монтажът на кондензна тава?

Кондензната тава се монтира точно под външното тяло на климатика ви. За целта не са нужни някакви специални усилия, но ако живеете на по-високите етажи, е добре да дадете тази работа на професионалистите на Ремонти София БГ. За кратък период от време ще поставим тавичката, за да спрат съседските оплаквания и най-сетне водата да отива в точно определено за нея място.

Бързаме да Ви успокоим, че кондензните тави не струват скъпо. Те са нужния за всеки климатик аксесоар, ако искате да спазвате правилата и да не изглеждате нелепо. В интернет дори се споделят мнения, че и сами можете да монтирате тавата на мястото й, но ние не препоръчваме.

Кондензната тава се нарича още кондензна вана и нейният монтаж не изисква много време. Друг е въпросът, ако външното тяло на климатика се намира на по-висок етаж, което изисква работа на височина от специалисти. Такива ще откриете тук в екипа на Ремонти София БГ, който ще Ви помогне. Нашите алпинисти и техници могат да се справят с всеки един ремонт на климатиците.

Защо да използвате нас?

Професионалистите в екипа ни се грижат за различните видове климатични инсталации и системи от дълго време. Те правят всичко по силите си, за да доведат до правилно оттичане на водата от климатика, справяне с конденза, отводняване и други. Извършваме още монтаж и демонтаж на климатични инсталации, преместване на климатици и още куп услуги. За да се възползвате от предложенията ни разгледайте нашия уебсайт и ни позвънете, когато имате нужда от нас.