Монтажът на климатици на висок етаж обикновено е сложна процедура. В някои случаи, когато климатичната инсталация се монтира на първите етажи може да се използва стълба, скеле или специално пригоден камион с кран. Ако обаче климатикът се монтира над третия етаж, можете да използвате услугите на Ремонти София БГ и нашият добър екип от професионални алпинисти.

Как се поставя климатик на висок етаж?

На първо време, трябва да наемете бригада от алпинисти. Тук обаче не става дума за неопитните момчета, които висят по блоковете, а за истински специалисти запознати с извършването на монтаж на климатици. От тази гледна точка предлагаме нашите услуги, тъй като сме подготвени да монтираме всякакъв вид климатични системи, без значение от марката и модела. А ето и какво можем да Ви предложим:

  • Монтаж и свързване на климатик;
  • Изграждане на тръбен път;
  • Качване на уреда до висок етаж по алпийски метод;
  • Свързване на външно тяло, вътрешно тяло, тръби и други;
  • Термо изолация на кондензни тръби;
  • Монтиране на кондензна вана (по желание);
  • … и други;

След като приключим с работата ни ще пуснем климатика, за да го подложим на тест. Правим пълна проверка на системата, тъй като искаме да се уверим в нейната изправност. Разбира се, ще дадем съвети на потребителя, как да използва уреда, за какво да внимаваме и така нататък. Главната ни цел е климатичната инсталация да работи нормално и да Ви осигури пълен комфорт.

Няколко думи в заключение

Алпинистите на Ремонти София БГ имат дълъг опит, когато става дума за монтаж на климатици на висок етаж. Персоналът ни познава всички тънкости по монтирането на климатични системи и няма да претупа работата, а ще се погрижи за прецизното изграждане на работеща инсталация, която да Ви служи вярно дълги години. Имаме готовност да предложим профилактика и почистване на климатици от най-известните марки, така че можете да ни се доверите!