Домакинствата в Обеля, София могат да бъдат спокойни относно монтажа на климатици, тъй като Ремонти София БГ предлага услуги от алпинисти, с чиято помощ се достигат и най-трудните за достъп места по високите етажи и се извършва професионален монтаж на климатик от специалисти. Ние работим изключително в столицата и предлагам множество услуги.

Защо да използвате нас за монтаж на климатик?

монтаж на климатици Обеля

Освен стандартния монтаж на климатик в Обеля, можем да предложим и монтиране на кондензни вани, местене на климатика от едно на друго място, ремонт на климатици и други. Хората от екипа ни са обучени да работят с всички марки климатици, за да ги вкарат в експлоатация. Грижим се и за отводняването на устройствата, както и за почистването им.

В случай, че сте закупили нов климатик и искате да го монтираме на висок етаж, то това ще стане по най-добрия начин, защото използваме професионални алпинисти и техници, които действат по алпийския способ и не се вълнуват от това, колко високо живеете. До момента сме монтирали климатични инсталации в институции, училища, детски градини, блокове, кооперации и други.

Скъп ли е монтажът на климатик?

Ако изберете нас ще предложим разумна цена за монтирането на устройството. За целта се свържете с нас, за да обясните какъв модел и каква марка е климатикът, както и къде искате да го поставим. По този начин ще Ви дадем цена, от която да останете доволни. Много по-скъпо ще Ви излезе, ако използвате фирмени майстори, които нямат подготовката да работят на високо.

Не се колебайте да позвъните на телефона на Ремонти София БГ, за да поръчате монтаж на климатици в Обеля или други софийски квартал. При всички положения, ще останете доволни от работата ни, тъй като ние гарантираме за нейното качество. В добавка към всичко това, не забравяйте и останалите ни услуги за ремонтиране и поддръжка на различни видове климатици.