От стълбищния автомат зависи колко време ще работи осветлението на стълбището във вход на панелен блок, кооперация или друг вид сграда. Тук става дума за реле, което включва и изключва лампите в определен времеви интервал. Ние от Ремонти София БГ предлага монтаж на стълбищен автомат в София, като работим по схема за правилната инсталация на уреда.

Монтаж на стълбищен автомат

Какво е важно при монтаж на стълбищен автомат?

 

Има редица фактори, които са пряко свързани с монтажа на релето за време, което се свързва със стълбищното осветление. Освен това е добре да имате фирма под ръка, която да предложи пълна поддръжка и качествен ремонт на стълбищното осветление при нужда. Само по този начин ще бъдете сигурни в правилната експлоатация с осветителните тела в дадения вход.

  • Потърсете ел. техник за монтиране на стълбищен автомат;
  • Попитайте за абонамент за поддръжка и ремонт на автомата;
  • Използвайте съвременното автоматично осветление за входове;
  • Заложете на датчиците за движение реагиращи при стъпване на етажа;
  • Възползвайте се от икономичните видове осветителни тела за стълбище;

Ако следвате по-горе посочените стъпки, то със сигурност ще постигнете успех. Вие не само ще имате светлина във входа, но и ще можете да следите всеки субект, който пристига на етажа ви. Това се случва със съдействието на сензорните лампи засичащи движение на мястото. Препоръчваме да използвате професионален ел. техник в София, който да извърши монтажа.

Можем ли да направим монтажа сами?

Ако не сте специалист в сферата на електрото, не си правете експерименти, а оставете тази работа в квалифицираните специалисти, тъй като тук се борави с ток и не е изключено да пострадате. Освен това се създава специална схема, която зависи от обекта. В този ред на мисли самоинициативите са напълно изключени и не бива да ги прилагате в никакъв случай. Ремонти София БГ сме на разположение, за да изградим осветлението на стълбището и отделните етажи на сградата. За повече запитвания използвайте менюто „Контакти“, където ще откриете телефона на дежурния ни електротехник, а също така ще можете да оставите съобщение на електронната ни поща. Ще се радваме да Ви бъдем полезни и Ви очакваме!
Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор