Ако налице имате проблем с невъзможност за оттичане на климатик, то това може да Ви коства редица неприятности. Местонахождението на тръбите и техния вид, са сред най-често срещаните причини за неправилно оттичане. Много често корекциите се извършват на по-високите етажи, което налага намесата на обучени алпинисти, каквито ще откриете при нас от Ремонти София БГ.

До какво води липсата на оттичане на климатик?

Ако водата не може да се оттича свободно, това води до нейното натрупване в тръбата, а след това има опасност от откъсване на самата тръба. Общо взето самите тръби отвеждат конденза, за да не се получават капане от климатика върху съседни тераси и балкони. Въпросният тръбен път се прави от специалист, който се занимава с климатични инсталации. Когато уредът е поставен на високо, най-добре тази работа да бъде поверена на алпинисти, които ще се справят с проблема.

Ако се стигне до изграждане на тръбен път и / или корекции, то нашият екип ще свърши тази работа. Предлагаме услугите си за високите сгради, тъй като работим по алпийския метод, с чиято помощ стигаме до всяко едно място. За да сме максимално ясни Ви предлагаме да видите наш ремонт на оттичане на климатик, който изпълнихме за няколко часа по най-добрия начин.

С наша помощ ще постигнете високи резултати и няма да се притеснявате за това къде отива конденза от климатичната система. До този момент сме поели редица адреси в гр. София и ще сторим всичко възможно, за да бъдем полезни и на Вас, ако решите да ни гласувате доверие!

Как извършваме ремонти по оттичане на климатик?

На първо място, трябва да установим, защо водата от климатика не се оттича на правилното място. Това включва преглед на поставените тръби, които спомагат за главната цел. Ако налице има застояла вода в тръбите или има греша в техния наклон, ще се погрижим да възстановим неправилната схема. Освен това можем да изградим цяла система, която отвежда водата и конденза извън външното тяло и обсега на сградата, без това да вреди на останалите живущи.

Ако имате по-конкретни въпроси, може да ни ги зададете използвайки формата за контакт, която ще откриете на сайта ни. В нея са посочени телефони за връзка, както и имейл адрес за кореспонденция онлайн. А сега Ви пожелаваме всичко най-хубаво и ще се радваме да работим за вас.