Вън от всякакво съмнение е, че Дайкин е една от най-предпочитаните японски марки климатици в световен мащаб. Технологичният гигант произвежда иновативни уреди за климатизация, които достигнаха до българския пазар. Тук ще Ви запознаем с процеса по почистване на климатик Дайкин, с помощта на Ремонти София БГ, тъй като ние имаме опит с устройствата на бранда.

Качественото почистване на климатици с марката Daikin изисква добро познаване на машината. За целта ползвателите, трябва да придобият представа относно техническите характеристики на климатика и препоръките на компанията. Нашата бригада е запозната с детайлите и може да извърши почистването бързо и лесно. Ако пък машината се намира на високите етажи, то за нейната профилактика и отстраняване на мръсотиите ще се погрижи екип от опитни алпинисти.

Почистване на климатик

В какво се състои почистване на климатик Дайкин?

На първо време ще спрем работата на климатичната инсталация, за да можем да направим необходимия оглед и да се заемем с почистването на устройството. Това може да се окаже упорита работа, в зависимост от това докъде е стигнало замърсяването. Въпреки всичко ще вложим максимални старания и ще използваме наличната ни техника, за да приведем апаратурата в добро състояние, и да Ви осигурим по-добро охлаждане и/или отопление.

Ето и как действаме, когато посетим обекта, с цел да почистим климатик Дайкин и да го върнем в състояние за работа, както сте го закупили. Проследете нашите действия и ни позвънете, ако искате да избегнете лесното износване на климатичната система и проблемите с нея:

  • Спиране на климатика от работа;
  • Отваряне на климатика;
  • Премахване на филтрите;
  • Почистване / измиване на филтри;
  • Отстраняване на мръсната вода;
  • Включване на устройството;

Това са само част от нещата, които ще направим за Вас, с цел да Ви осигурим пълноценна работа на машината. Имайте предвид, че замърсеният климатик Дайкин, може да Ви създаде куп проблеми, тъй че не чакайте дълго, преди да повикате нашите експерти от Ремонти София БГ.

Обобщителни думи

Почистване на климатик Дайкин се извършва посредством познаването на спецификите на технологиите. Персоналът ни е запознат с всички модели климатици на японския бранд и със сигурност ще се справи със задачата по почистването им. Очакваме да ни потърсите, след като ни откриете на нашите адреси. Желаем Ви всичко най-добро и вярваме, че ще изберете нас за партньори.