Липсата на редовно почистване на климатик Мицубиши може да доведе до зловонни миризми, а също така и до проблеми с работата на устройството. В този ред на мисли Ви трябват опитни майстори, които да се заемат със задачата да извършат профилактика на климатика. Ремонти София БГ сме готови да се намесим решително, когато Ви трябва подобен тип услуги в столицата.

На пазара се продават различни препарати за почистване на климатици, в чийто разписания Ви съветват да чистите отделни елементи: кондензатор, филтри, всмукател. Всичко това обаче може да Ви звучи доста сложно и далечно. Още по-трудно става, ако климатикът се намира на по-високите етажи. Ето за това нашата бригада от алпинисти може да стигне лесно до всяко място.

почистване климатик мицубиши

Как действаме при почистване на климатик Мицубиши?

Ние няма да се затрудним с почистването на климатици Мицубиши, без значение от техния модел. Познаваме машините за климатизация на бранда и неведнъж сме ги чистили от тежки замърсявания, които се получават с течение на времето. В няколко подточки Ви обясняваме как ще действаме, ако се свържете с нас, за да извършим услугата по почистване на устройството:

  • Преустановяваме работата на климатика;
  • Отваряме машината, за да видим къде са замърсяванията;
  • Чистим всеки един елемент поотделно;
  • Почистваме филтрите;
  • Свързваме компонентите и тестваме устройството;
  • Даваме гаранция за качество;

Това са нашите възможности, като намесата ни в повечето случаи е решителна. Не става дума само за почистване на климатик Мицубиши, а и за всички известни брандове климатични инсталации. До момента няма оплаквания от работата ни, така че можете да ни имате доверие.

Обобщителни думи

Профилактичното почистване на климатични системи се извършва на всеки 3 месеца, за да нямате проблеми с машината и тя да Ви служи вярно десетки години наред. Препоръчително е да повикате опитни специалисти, каквито сме ние от Ремонти София БГ, за да свършат тази работа. Да, можете да действате и самостоятелно, но тогава не сме сигурни какъв ще бъде крайния резултат. Ето защо, ако ви трябва чистене на климатик Mitsubishi, можете да ни наемете.