Сега вече можете да намерите достоен партньор, който да извърши профилактика на климатици в София. Ние от Ремонти София БГ обслужваме, както частни домове, така и административни сгради с климатични инсталации в столицата. Предлагаме пълен пакет от услуги за профилактиране на работата на устройствата, за да живеят те дълго време напред.

профилактика на климатици

Защо да изберем профилактика на климатик?

 

На първо време, трябва да се обясни, защо е нужна профилактиката. Тя е онази неизменна част от поддръжката на климатиците, без която те няма да Ви служат вярно. В този ред на мисли е добре да наемете фирма, която да се грижи за машината и да я държи в добро състояние. Този тип услуга, не е скъпа, а ако се замислите ще видите колко ценна може да бъде. Ето и какво включва тя:

  • Преглед на външно / вътрешно тяло;
  • Почистване на климатика;
  • Измерване на работното налягане;
  • Измерване на температура на фреон;
  • Проверяване на електрическите връзки;
  • Почистване на филтри;
  • Основен преглед на дренажна система;

С горе посочените действия се цели, да се установи как работи вашият климатик и има ли нужда от ремонт. Освен това се почистват филтрите, вътрешното тяло, дренажната система и прочие. Периодичната профилактика със сигурност ще Ви спести цял куп нерви и проблеми.

Кога да се абонирате за тази услуга?

Профилактичните прегледи на климатиците са нужни, независимо от това, дали устройствата са нови, или не са. Абонирайки се за профилактиране на климатика, можете да  се по-спокойни за неговата работа, защото ако се появи и най-малкият проблем, то той ще бъде своевременно отстранен от техниците. За целта използвате професионалистите на Ремонти София БГ в големия град.

Разбира се, можете да се свържете с нас и за индивидуални ремонти на климатик, без значение от модела и марката. Екипът ни има дълъг опит в работата с охлаждащи и отоплителни системи, така че ще останете доволни от изпълнението на всяка една задача. За повече информация наберете нашия телефон, който ще видите в менюто за контакти.