Ремонти София БГ се занимава с ремонт на междупанелни и панелни фуги. На всеки е ясно, че ако в дадения блок съществуват отворени фуги, то те ще допринесат за повишеното количество влага и вода, която се спуска по вътрешните стени. Ето защо трябва да се свържете с нас, за да забравите за този вид дискомфорт там, където живеете.

Как да решим проблема с панелните фуги?

Имате два варианта, за да забравите за влагата, мухъла и корозията. На първо време, е препоръчително да потърсите повече информация за външната топлоизолация, а другият е да инвестирате в частичен ремонт на панелните фуги, който може да бъде извършен от бригадата ни. По-важното е да не губите време, тъй като има шанс проблемът да нарасне, а с него и цената за ремонтиране на обекта.

В редиците на Ремонти София БГ разполагаме с алпинисти, които могат да се справят с фугите на най-големите височини. Това са млади и обучени мъже, които работят по алпийския способ, за да достигнат и до най-трудните обекти – панелни блокове, кооперации и др. сгради.

Какво включва ремонтът на фуги?

На първо място, е необходимо да се премахне лесно ронещата се мазилка. Последната е от много години, така че не можете да очаквате от нея да функционира като нова. Ако отворът на панелните фуги е по-голям, то той трябва да бъде запълнен със специална пяна.

След като фугите изсъхнат се обработват посредством определени методи, които са подходящи за конкретния случай. По този начин казвате сбогом на течовете, мокрите петна, мухъла и другите неприятни явления във вашия дом. Естествено, тук се препоръчва масов ремонт, за да се постигнат цялостни резултати за сградата.

Цена за ремонт на междупанелни и панелни фуги

Цената на тази ремонтна дейност, зависи от квадратурата на обекта, който ще поемем. За да разберете каква е сумата, ще дойдем на предварителен оглед, за да се запознаем с обстоятелствата. За всеки случай Ви гарантираме конкурентни цени за ремонт на фуги, които едва ли ще срещнете на друго място. Изберете нас, за да свършим работата с вещина, и да останете доволни от крайните резултати. Очакваме заявки и запитвания на посочения телефон за контакт с нас.