В случай, че до този момент е трябвало да посетите физически ремонтна база на климатици Фуджицу, то това вече не се налага. Ремонти София БГ извършваме ремонти на климатичните инсталации от едноименната марка, като Ви посещаваме директно на адреса. Ако вашият климатик се намира на високите етажи, нашият екип от алпинисти ще стигне лесно до него.

ремонт на климатик Фуджицу

Защо да повикате нас за ремонт на климатик Fujitsu?

Специалистите в екипа ни имат опит с уреди на марката, така че ще направят ремонта на професионално равнище. Ние познаваме спецификите на различните модели устройства и можем да подобрим работата им, както и да удължим живота им. За целта се запознахме подробно с литературата към всяка машина и знаем къде са уязвимите места на климатиците.

При положение, че климатикът не работи, не охлажда или не отоплява, то не бива да чакате дълго, преди да повикате техник. От своя страна ние предлагаме оглед на климатика, поставяме оценка и преминаваме към ремонтните дейности. В много от случаите се налага да сменим отделна част, но това не е проблем за нас. В крайна сметка ще получите гаранция за работата ни.

Как да разпознаем повредения климатик?

Ако климатикът издава причудливи шумове или мирише лошо, това може да бъде основание за притеснение. Същото важи и за тежко замърсените филтри и системи. Те пък са сред най-честите виновници устройството да се държим меко казано странно. Това общо взето са основните знаци, по които да разпознаете повреда в климатик Фуджицу или друга известна марка климатици.

За авариите обаче си има решение, и то се казва Ремонти София БГ. Не е нужно да бързате и да купувате нов климатик, тъй като това може да Ви излезе скъпо. Все пак, когато една машина подлежи на ремонт, не би трябвало да се хвърля или заменя. Още повече, че ремонтирайки климатичната инсталация, тя може да изкара още дълги години и да работи перфектно. За отделни въпроси или заявки за ремонти използвайте нашия телефон или пък имейла ни.