Ремонти София БГ предлага монтаж и ремонт на стълбищно осветление в София – град. Ние ще изградим осветлението на стълбището във входовете на блокове и кооперации, както и ще се погрижим за неговото безпрепятствено използване. Ако се наложат ремонти, то те могат да бъдат включени в абонаментен план или чрез самостоятелно плащане, според вашите предпочитания.

Ремонт на стълбищно осветление

Защо е важно да имаме стълбищно осветление?

Не е тайна, че живеем във времена, които крият опасности от влизане с взлом, кражби и вандалски актове. Всички граждани желаят осветителни тела на всеки етаж във входа на блока, защото по този начин видимостта е пълна и могат да се следят идващите и отиващите си хора.

За щастие новите технологии позволиха изграждане на сензорно стълбищно осветление, което се задейства при стъпване на дадения етаж. Вече не е нужно да натискате копче, за да задействате лампите. Те ще светнат сами, ако засекат движение на човек, така че ще можете да установите кой се разхожда по нощните часове виждайки го през шпионката. Това е наистина полезна новост.

В периода на използване на осветлението обаче, могат да възникнат неизправности и дефекти. Ето защо е по-добре да се възползвате от възможността за абонаментна поддръжка, която ще Ви спести време от търсене на техници и плащане на големи такси. Ремонти София БГ ще се погрижи за добрата работа на стълбищните автомати и ще отстрани всяка една повреда в кратък срок.

Как да поръчаме ремонт на стълбищно осветление?

Достатъчно е да се свържете с нас, за да обсъдим бъдещо партньорство. Ако пък не искате да се абонирате за поддръжка на осветлението на стълбището, можете да ни използвате за частични ремонти. И в двата случая ще се намесим решително във ваша полза. Тук на сайта ни ще откриете координатите за връзка с екипа ни, а всичко останало ще бъде договорено в частен разговор. Искаме да Ви помогнем и ще го направим, ако пожелаете да работим за вас.

Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор