За всяко домакинство, което има нужда от външна топлоизолация в Белите брези, ние от Ремонти София БГ предлагаме алпинисти, монтажници и специалисти. Работим по изпитани методи – алпийски способ и използване на скеле, за да извършим саниране на апартамента или къщата Ви.

Не правим компромиси с качеството, защото искаме да сме различни от бригадите, които идват при Вас, за да „отбият номера“. Ние се стремим да покрием всички стъпки по изграждане на изолацията, като започваме от монтажа на топлоизолационните плочи, а след това преминаваме към укрепването им и измазването на стените.

Алпинисти в Белите брези

Повечето хора, които се интересуват от външна топлоизолация, се притесняват от фактора височина. Ето защо нашия екип от алпинисти е готов да се изкачи на всеки един етаж, за да свърши работата. Момчетата, които работят в Ремонти София БГ не само висят с въжета, но и знаят какви са изискванията за саниране на блокове.

Вие можете да използвате наши алпинисти, не само за панелни блокове и кооперации, но и за административни сгради, болници, училища и други. Добрата новина е, че даваме гаранция за всяка услуга, която извършваме на обекта Ви. Ако има нещо, което не Ви харесва, то ще бъде коригирано напълно безплатно от нас.

Каква е ползата от фасадната топлоизолация?

Ползата от фасадната топлоизолация се изразява в понижение на разхода не електрическа и по-специално топлинна енергия. С изолирането на външните стени ще минимизирате сметките за парно, както и топлината идваща от електрическите уреди.

Ако повече апартаменти в блока Ви се включат към инициативата по саниране, то със сигурност ще постигнете желания успех. Разбира се, когато няма съгласие от съседите, можете да подходите индивидуално и да потърсите фасадна топлоизолация в Белите брези или друга точка на София.

Чувствайте се спокойни да изберете нас, тъй като имаме достатъчно дълъг опит в изолирането на стени, тераси, и дори цели входове на блокове. Предлагаме конкурентни цени, така че няма да натоварите бюджета си, а в същото време ще доведете енергийната ефективност в апартамента, къщата или офиса Ви.