Ремонти София БГ предлага топлоизолация в Дружба 1 и Дружба 2. Работата се изпълнява от висококвалифициран екип от алпинисти, както и от бригадир, който наблюдава целия процес. Монтажът на топлоизолационните плочи е прецизен и се изпитва до последния детайл.

Работим с материали пожелание на клиента. Имате избор от стандартен стиропор, каменна вата или графитен стиропор. Притежаваме собствен транспорт, с който стигаме до адреса Ви. Извършваме саниране на блокове и кооперации, като качеството на услугите ни е гарантирано от модерните инструменти и вещия подход.

Топлоизолация Дружба

Алпинисти от Ремонти София БГ

Майсторите в нашата бригада работят по алпийски способ, когато се наложи да достигнат до по-високите етажи на сградите. Това са така наречените алпинисти, които висят от блокове, монтират топлоизолацията, измазват, дюбелират и правят всичко най-важно.

Освен алпийския способ се предлага и работа на скеле. Последното се слага, за да се стигне до 2 или 3 етаж на блоковете. Бригадата има свой ръководител, който наблюдава за грешки. Ето защо, когато изберете нас за топлоизолация в Дружба, ще постигнем безупречен резултат, който ще ви удовлетвори на 100%.

Това не е поредната реклама, а текст базиран на факти. Доброто ни познаване на столичните квартали и сръчността на персонала ни, са все основателни причини да ни гласувате доверие.

Скъпо ли струва топлоизолацията в Дружба?

Външната топлоизолация в Дружба и други точки на София не е скъпа, тъй като с нея постигате определени икономии на топлинна енергия и на ток. Разбира се, цената зависи от материалите за топлоизолация, които ще изберете. По-горе сме написали какви са възможностите пред вас.

Тук в сайта ни ще намерите още информация за начина на работа, материалите, алпинистите и всички останали услуги, които предлагаме. Ако имате някакви въпроси, можете да ни ги зададете, след като позвъните на телефоните ни за контакт.