Ние от Ремонти София БГ предлагаме на жителите на кв. Гео Милев, външна топлоизолация изпълнена от професионалисти. В екипа ни има майстори, които могат да се справят по най-добрия начин със санирането на апартамент или къща, както и алпинисти, с чиято помощ стигаме и до най-високите места по блокове и други сгради.

Топлоизолация Гео Милев

Защо да изберем топлоизолация в Гео Милев?

Външна топлоизолация в Гео Милев, се налага заради множеството панелни блокове в квартала. Има стотици домакинства, които искат да забравят за високите сметки за отопление и да следват добрите практики в изграждането на енергийна ефективност за домовете си.

В този ред на мисли нашите алпинисти ще се качат на блоковете, и ще монтират топлоизолационните плочи, без да допускат грешки. Да, много хора се опитвали, но малко са успявали да завършат тази задача с успех. Санирането на апартамент не е лесно, и който твърди обратното значи няма опит в тази сфера на ремонти и строителство.

Вие трябва да изберете екипа на Ремонти София БГ, понеже ние сме от малкото бригади, които дават гаранция за отлично изпълнение на задълженията. При нас не се допускат компромиси с качеството, както и сами ще забележите, когато ни повикате на обекта си.

Какво направихме до този момент?

Освен че положихме труд по монтажа на топлоизолация за апартаменти и къщи в кв. Гео Милев, ние успяхме да санираме множество обекти в цяла София. Тук в сайта ни можете да видите нашето портфолио, където сме представили работата си.

Сега сме се насочили към семействата, които все още не са се решили да изолират външните стени на домовете си. Искаме да Ви помогнем да сведете до минимум сметките си за парно и ток, и сме сигурни, че това се постига с добрата топлоизолация.

Ако имате въпроси относно материалите, времето за работа, екипа ни от алпинисти или други, не се притеснявайте да позвъните на нашите телефони и да пишете на имейл адреса ни. Ние поемаме ангажимента да Ви върнем бърз и точен отговор.