От гледна точка на енергийната ефективност и пестенето на електроенергия е препоръчително да се ориентирате към топлоизолация в Студентски град, тъй като това е кварталът на младите хора, които заплащат високи сметки за ток и парно.

Старите общежития и блокове подлежат на загуба на топлина през стените, а мухълът и корозията са често срещани явления. В наши дни се набляга на фасадната топлоизолация, с чиято помощ ще се преборите с негативните климатични явления и другите проблеми.

Топлоизолация Студентски град

Алпинисти в Студентски град

За полагане на външна изолация на по-високите етажи, е необходимо да се използва екип от алпинисти. Способът е добре познат, като при него монтажниците се спускат от върха на сградата към дадения етаж. За по-лесно достъпните обекти пък се монтира скеле, което е препоръчително за достъпа до 2, 3 и дори 4-ти етаж на сградите.

Ние от Ремонти София БГ разполагаме с опитни алпинисти, които са преминали обучение за работа на височини по алпийския способ и / или за извършване на труд на скеле. Предложихме услуги в Студентски град, а поръчителите останаха доволни от свършеното.

Колко важна е външната топлоизолация?

Тънките стени, липсата на надеждни прозорци и врати водят до загуба на топлинна енергия. Тази загуба може да бъде намален посредством полагане на топлоизолационни плочи от неопор или каменна вата. По такъв начин се постига висока енергийна ефективност.

Сега е важно да инвестирате в саниране на апартамент от www.remontisofia.bg, за да доведете икономията в обекта. Всеки, който даде пари за външна топлоизолация усети възвръщаемостта на инвестицията си по сметките за ток и парно. Не пишем това, за да рекламираме услугите си, а защото сме на мнение, че правим нещо полезно за потребителите.

Ако искате да ни използвате за монтаж на външна топлоизолация в Студентски град, не се колебайте да позвъните на телефона в сайта ни. Ние ще Ви дадем точни отговори на всеки въпрос свързан със саниране на апартаменти и къщи. Очакваме да ни потърсите!