В много от случаите домакинствата, които искат външна топлоизолация живеят на високите етажи. Ето защо те се интересуват от професионални алпинисти за външна изолация, с чиято помощ да подсилят енергийната ефективност на домовете си. Тук сме категорични, че можете да гласувате доверие на Ремонти София БГ, защото ние разполагаме с отлични работници и качествени материали.

Външната изолация е един от най-добрите начини да спестите пари от постоянно напускащата през тънките стени топлина през зимата. Помислете си само колко ток изразходвате, за да загреете помещенията на апартамента си през мразовития сезон. Сега вече това не е проблем, защото се прилагат различни техники по монтиране на стиропор или каменна вата за защита на жилището.

Защо са нужни алпинисти за външна изолация?

Достигането до балкона и помещенията на апартаментите на високи етажи, изисква работа от алпинисти. Тук не говорим за онези, алпинисти които изкачват планините, а за бригадите практикуващи т. нар. промишлен алпинизъм. Те използват специални въжета и инструменти, с чиято помощ достигат височини, монтират и закрепват топлоизолационните плочи.

Ремонти София БГ разполага със страхотен екип от алпинисти за външна изолация. Ние работим с въжета и скеле, като стигаме до всеки един етаж на сградите. Бригадата ни се занимава с поставяне на топлоизолация в София и обхващаме всеки един столичен квартал. Работим с наши или ваши материали, така както Ви е най-удобно. Разполагаме с достатъчно голям екип и можем да обслужим повече от три адреса дневно.

Каква е цената на фасадната топлоизолация?

За да научите точната цена за монтаж на външна изолация (фасадна топлоизолация), можете да се обадите на телефона изписан най-горе в сайта ни. Идеята е да ни дадете информация за квадратурата на жилището и стените, които ще изолираме. Персоналът ни ще Ви зададе няколко въпроса, на които трябва да отговорите.

Имайте предвид, че платените от Вас пари за изолация на дома, ще се възвърнат с времето. Това е така, защото ще спестите купища пари за топлинна и ел. енергия. Много наши клиенти не вярваха в това твърдение, а сега ни поздравяват за добре свършената работа. Очакваме и Вие да се свържете с нас, за да се поздравите с успех.