Здравейте и добре дошли в сайта на Ремонти София БГ

Ремонти София БГ предлага качествени строителни услуги и топлоизолации

Нашата дейност е в сферата на Строително-Монтажните Работи (СМР) като сме се специализирали основно в полагането на топлоизолация по столичните фасади, чрез метода на въжения достъп (алпинисти) и от скеле. Първите ни топлоизолации са от 2007 година и от тогава през ръцете ни са минали голям брой жилищни и административни сгради. Екипът ни е съставен предимно от опитни майстори, с които работим заедно вече над 10 години. Оборудването което използваме е професионално (и така трябва да бъде от съображения за сигурност) на световноизвестните производители.

Ремонт на покриви

Ако се нуждаете от ремонт на покриви можете да се обърнете към екипа на Ремонти София БГ. Зад гърба си имаме множество ремонтирани скатни и плоски покриви с разнообразни по своето качество и предназначение строителни материали. Извършвали сме частични или цялостни покривни ремонти на жилищни и административни сгради (блокове, жилищни кооперации, къщи, офис и търговски центрове) и на промишлени сгради (ТЕЦ София, ТЕЦ Земляне, ТЕЦ София Изток). В България основно се използват покривно-хидроизолационните продукти на Изомакс, Хидроизомат, Изола Петров и Брамак като задоволително съотношение цена/качество.

Вътрешни ремонти

Когато става на въпрос за вътрешни ремонти, то Sky is the Limit или другояче казано - предлагаме цялостен асортимент от услуги - от дограмата до боята.

Няколко думи, относно цените ни. Нашите цени не са най-ниските на пазара, но и далеч не са най-високите. В първите няколко години от нашата дейност се стремяхме да предлагаме най-ниските цени на строителните ни услуги, но в последствие разбрахме, че това води неминуемо до икономии и понижаване на качеството. Ще дадем пример за ценообразуването от нашата основна дейност - топлоизолациите. Стойността на един квадратен метър качествена топлоизолационна система излиза около ~15лв./кв.м. в зависимост от производителя. Но на пазара се предлагат и топлоизолации, чието качество е много ниско (предимно внос от Китай) и стойността на един квадратен метър подобна ''топлоизолация'' не надвишава 5-6лв/кв.м.  От тук можем да се досетим защо често се срещат цени от порядъка на 30лв/кв.м. напълно завършена топлоизолация. На външен вид по нищо не се отличава от топлоизолацията, извършена с качествени материали, но ефекта е значително по малък и след известно време започват проблемите - изронване на мазилката под влиянието на жега, студ и градушка, отлепване и деформация на стъклофибърната мрежа и ъгли, бързо износване на крепежните дюбели, отлепване на платната от фасадата и т.н.

Това е за нас накратко. Ако имате нужда от Строително-Ремонтни Услуги, обадете се на посочените телефони или ползвайте формата ни за контакти.

С уважение,

Екипът на Ремонти София БГ

Firma za fasadna toploizolacia Sofia

Toploizolacia Sofia Hidroizolacia na pokriv s rulonna hidroizolacia Remont na pokriv s techna hidroizolacia Izomax