Фасадна топлоизолация от Ремонти София БГ

Здравейте и Добре Дошли в сайта на Ремонти София БГ!

 

Ремонти София БГ е професионален сайт за строителство и ремонти, като основната ни дейност е полагането на висококачествена топлоизолация с алпинисти по столичните фасади

Фасадна топлоизолация по алпинистки метод

Фасадната топлоизолация е най-важната част от едно цялостно саниране на всяка жилищна сграда, затова фирмата или бригадата, която сте наели трябва да спазва установената технология за полагане на топлоизолация, за да има вашата инвестиция максимален ефект и възвръщаемост във времето.  Друг важен аспект преди започване на монтажните дейности е избора на подходящите за целта материали за топлоизолация, защото всяка отделна сграда си има своите особености, които трябва да бъдат взети под внимание.

Firma za sanirane Sofia

Саниране на блокове и апартаменти - кои са най-подходящите материали

Да разгледаме накратко какви материали биха били подходящи за вашия дом.

Топлоизолация на апартамент с бял фасаден стиропор (EPS)

Най-разпространеният материал за топлоизолация на апартаменти е експандирания пенополистирол (EPS) или другояче казано - бял фасаден стиропор. Този материал е много подходящ за изолация на панелни жилища, но не това е основната причина да бъде масово използван, а по скоро защото е най-евтиния вариант за топлоизолация на апартаменти и масово се препоръчва от майсторите-алпинисти. Актуални цени за топлоизолация с фасаден стиропор (EPS)  можете да получите ТУК

 

Топлоизолация на апартамент с графитен стиропор (Неопор)

В последните 10-на години, графитният експандиран пенополистирол (познат още като неопор) стана предпочитан материал за саниране на жилищни сгради от панелен тип, поради по-добрите си изолационни качества от обикновения фасаден стиропор и същевременно достъпната си цена. Промоционални цени за топлоизолация с графитен стиропор ТУК

Топлоизолация с каменна вата

Каменната вата е един от най-качествените материали за топлоизолация, но основният й недостатък е скъпата себестойност и трудоемкост при работата с нея.

В заключение ще добавим, че дори да ползвате най-качествената и скъпа топлоизолация на пазара, то това е нищо, ако не подберете професионалисти, които знаят как да боравят с такива материали. Основният критерий при полагането на една напълно функционираща топлоизолационна система е избора на подходящите майстори за топлоизолация или фирма за саниране, които са в състояние да спазят технологията за полагане на топлоизолация, срокове на изпълнение, има необходимото оборудване и могат да гарантират за работата си.

Спазване на технологията

След като сте се консултирали с професионалистите кои материали за топлоизолация да бъдат използвани, според нуждите ви, то е редно да кажем няколко думи за технологично правилното полагане на една топлоизолационна система. В тази статия сме изготвили подробна инструкция за полагане на топлоизолация, която би била полезна за начинаещите в занаята.

Как да подберем правилната фирма за саниране

Една от основните стъпки е подбора на подходяща фирма или бригада за топлоизолация, която има необходимия опит, оборудване и специалисти да извърши качественото възложената задача. Един от водещите критерии за това са реализираните обекти, които да представят работата на изпълнителя. Реализирани обекти от Ремонти София БГ  можете да разгледате от ТУК.

Ако желаете да получите повече информация за вашата топлоизолация, не се колебайте да ни позвъните или да използвате формата ни за контакти.

До скоро и успех с ремонта!