Основната дейност на Ремонти София БГ са полагане на топлоизолация по алпинистки метод, височинните ремонти и монтажи предимно по столичните жилищни и административни сгради. Нашите алпинисти са с натрупан сериозен опит през годините и като цяло за нас няма тайни в този сектор на строително - монтажните услуги.

Фасадна топлоизолация по алпинистки метод

През последните години основно наблягаме на полагането на качествена фасадна топлоизолация по алпинистки метод - топлоизолация с фасаден стиропор (EPS), топлоизолация с графитен стиропор (още познат като неопор) и каменна вата.

Fasadna toplizolacia s alpinisti

Височинни услуги от Ремонти София БГ

 1. Полагане на топлоизолация с фасаден стиропор (EPS) и графитен стиропор (неопор)
 2. Монтаж на козирки
 3. Смяна на водосточни тръби
 4. Ремонт на фуги
 5. Монтаж на климатици
 6. Укрепване на фасади
 7. Мазилки
 8. Боядисване
 9. Реклама (билбордове, рекламни винили)
 10. Монтаж на осветителни тела
 11. Други услуги по договаряне (за нас няма недостъпни места)

Това са услугите, за които клиентите най-често ни търсят, но сме извършвали най-разнообразни ремонти на труднодостъпни места.

Актуални цени на Ремонти София за полагане на фасадна топлоизолация по алпинистки метод с фасаден стиропор (EPS )можете да получите ТУК .

Промоционални цени за фасадна топлоизолация с графитен стиропор (неопор) ТУК

Разгледайте нашите обекти

Ако имате въпроси и имате нужда от безплатна конснултация за избора на най-добрата топлоизолация за вашия дом, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0876-22-66-69 или ползвайте формата ни за контакти.

С пожелание за успешен ремонт,

Екипът на Ремонти София БГ