Ремонти София БГ предлага на клиентите си богат набор от електро ремонти, с чиято помощ ще възстановите правилната работа на съществуващите консуматори на електрическа енергия, ел. таблата, инсталацията и всичко, което е свързано в мрежата на дома, офиса, вилата или къщата. Нашият екип от електротехници е на разположение винаги, когато Ви потрябва.

.

електро ремонти София

Видове електро ремонти

Ние извършваме всякакви видове електро ремонти, като в това число влизат: ремонт на ел. табла, ремонт на ел. инсталации, ремонт на печки, ремонт на хладилници, ремонт на бойлери и други. На ваше разположение са специалисти, които ще отстранят авариите и повредите във вашите електроуреди и ще се погрижат за изправната им работа, без грешки и опасности.

Има случай, при които не се налага да заменяте електроуред или табло, защото се е появил проблем с консумацията на ток. Вместо да харчите луди пари, можете да повикате Ремонти София БГ, за да извършим ремонт на място във вашия дом или пък на работното място. Тези ремонтни дейности, ще Ви струват по-евтино, отколкото при тотална смяна на компонентите.

.

Как помагаме на нашите клиенти?

Тук ще посочим с какво можем да Ви бъдем полезни, така че да се ориентирате към правилната посока, когато изпитвате затруднения с ел. консуматорите в даден обект. Ако припознаете един или повече проблема, то не се бавете повече, а се свържете с екипа ни.

  • Нужда от подмяна на ел. инсталация;
  • Ремонт на битови електроуреди;
  • Смяна на ел. табло и предпазители;
  • Откриване и отстраняване на късо съединение;
  • Подмяна на стари и неефективни проводници;
  • Грешки в захранването;
  • Кражба на ток;
За всички горе посочени обстоятелства, предлагаме електро ремонти с високо качество и наистина достъпна цена. Работим изключително в град София и пристигаме на адресите Ви, за да се справим с всяка една задача. За нас думите не мога и не искаме, не съществуват. В това ще се уверите и сами, когато ни нагърбите с работа. За цени, въпроси, справки и всичко, което Ви хрумне, не се колебайте да звъните на дежурния ни електротехник, чийто телефон ще откриете във формата ни за контакт. Очакваме Ви!
Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор