сме готови да Ви предложим качествено изпълнение на ремонта, като използваме най-добрите хидроизолационни материали, с чиято помощ можем да дадем гаранция на клиентите си.

В наши дни много хора се подмамват по оферти за хидроизолация на козирки, които предлагат много ниска цена. В последствие обаче става така, че изолацията дава дефекти и се налага нов ремонт. Ето защо ние не обещаваме евтина работа на бърза ръка, а висококачествен труд.

Какво включва хидроизолацията на козирка?

След като пристигнем на обекта Ви ще започнем работа веднага. Ние спазваме уговорени срокове и се стараем да бъдем коректни с клиентите си. А ето и какво включва цялостната работа:

  • Почистване на козирката;
  • Работа по изкърпване, при необходимост;
  • Полагане на битумен грунд;
  • Полагане на хидроизолационния материал;
  • Оглед на свършеното и оценка;

По този начин действаме, за да Ви осигурим надеждна хидроизолация, която ще предотврати течовете и разрушението на козирката. До този момент няма недоволни от изпълнението на задачата, така че сме сигурни, че и Ви ще харесате работата ни, и ще я оцените високо.

Как да се свържете с нас?

Ремонти София БГ предлага услуги по хидроизолация, фасадна топлоизолация и алпинисти в столицата. Тук в сайта ни ще намерите телефон за връзка, на който можете да се обаждате всеки ден от понеделник до петък. Ако желаете имате възможност да оставите запитване и на имейл адреса ни. Нашият персонал ще Ви върне бърз отговор, а също можем да организираме и среща.

До сега сме поставяли хидроизолация на козирки в кварталите Овча купел, Люлин, Младост, Слатина и няколко други. Съобразяваме се с нуждите на клиентите и прилагаме индивидуален подход за всеки един от тях. Можем да работим и с ваши материали, ако имате такава претенция.

Защо да изберете хидроизолация от Ремонти София БГ

За разлика от много други, бригадата ни не поема ангажименти, които не е сигурна, че може да покрие с вещина. Що се касае до хидроизолацията, то нашите работници са истински специалисти и не случайно даваме гаранция. Ако имате дори най-малкия проблем с течове и влага, след като се намесим, то следващият ремонт ще Ви излезе безплатно. Очакваме да се свържете с нас!