Измазването на фасади е една от най-често търсените услуги, която се извършва с помощта на алпинисти, които работят на скеле или по алпийския способ. Екипът на Ремонти София БГ се занимава професионално с измазване на фасади, боядисване, монтаж и демонтаж на водосточни тръби и още много неща. За нас няма нищо по-лесно да изградим една наистина красива фасада.

Защо да изберем алпинисти за измазване на фасади?

Боядисването и измазването на фасадата по високите етажи на апартаменти и обществени сгради изисква използването на алпинисти. Това не е работа за сам човек, още повече такъв, който не може да работи на високо. В този ред на мисли, получавате възможността да се свържете с нас, и да ни нагърбите с тази нелека работа, която има за цел да допринесе за добрата визия на обекта.

Самият процес по измазване на фасади включва спускане от покриви, монтаж на скеле за достигане до етажите и специална подготовка за работата. На разположение са отбрани материали и бои, с чиято помощ крайният ефект изглежда повече от очарователен, както ще се убедите, когато ни извикате. До този момент има само доволни клиенти от нашите услуги.

Къде работим и как да ни извикате?

Ние предлагаме алпинисти за измазване на фасади в София – град и София – окръг. Адресите ни ще намерите тук в сайта, както и телефона за връзка. Не бива да пропускаме, че бригадата ни предлага още поставяне на первази, ремонт на козирки, почистване на прозорци, изграждане на топлоизолация и още десетки услуги, с които ще се запознаете, ако останете на нашите страници.

Колективът от опитни майстори посети столичните квартали: Надежда, Обеля, Овча Купел, Люлин, Красна Поляна, Красно Село, Слатина, Редута, Студентски град и много други. Предложенията ни за ремонт на фасади, боядисване и освежаване на обектите бях посрещнати радушно от хората.

Обобщение

Визията на сградите е много важна за нас. Важно е също да Ви осигурим енергийна ефективност и по-добро качество на живот. Ето защо предлагаме опитния ни екип, който неведнъж доказа, че може да се справи и с най-тежките задачи. За повече информация потърсете ни по телефона или оставете имейл на посочения адрес в раздел „Контакти“. Пожелаваме Ви всичко най-добро!