Цената за преместване на климатик е частен случай и зависи от вида на климатика, локацията на местене и не на последно място етажът, на който се намира уреда. Имайте предвид, че ако климатикът се премества от професионални алпинисти цените тръгват от 250 лева нагоре. За да получите конкретна оферта, можете да се свържете с нас от Ремонти София БГ по всяко време.

Защо преместването на климатик е скъпо?

Местенето на климатична инсталация не е лесна работа. Още повече, когато тя се намира на високите етажи по блоковете. За целта се използват алпинисти и техници, които стигат до устройството посредством използване на специални столове и въжета спускайки се от върха на сградата. Следват процедури по демонтаж на външно и вътрешно тяло, местене на тръби и т.н.

Самото преместване на климатика представлява един вид нов монтаж. След като се демонтира уреда той се отправя към другата желана точна, в която искате да го поставите и използвате. Работата е трудоемка и изисква специални познания относно климатичните системи и тяхната работа. Това е и причината ние от Ремонти София БГ да предлагаме такава услуга на клиентите.

Имайте предвид, че работим на конкурентни цени, така че трудно ще намерите оферти, които се доближават до нашите. Не пишем това, с цел да си правим реклама, а защото това са фактите, както бихте установили и сами, когато се свържете с нас и поръчате услуга от екипа на фирмата.

За колко време се мести климатик?

Климатикът може да бъде преместен за 2 часа, а може и за по-дълъг период от време. От голяма важност е къде искате да го монтираме отново и какви способи ще се изискват за тази работи. Въпреки всички можем да се справим в рамките на 4 часа и да завършим успешно тази задача. Това е прогнозният срок, който даваме на база адресите, които сме обслужвали до този момент.

За допълнителни въпроси относно преместване на климатика можете да се свържете с нас на посочените адреси за комуникация с персонала ни. Разбира се, ние ще Ви обслужим по най-добрия начин, тъй като държим на качеството и не правим никакви компромиси с него.