Качественият монтаж на климатици, зависи от добрите техници и изпълнители. Тази задача може да бъде много трудна, ако климатикът трябва да се монтира на високо. За щастие можете да се доверите на нас от Ремонти София БГ, тъй като ние работим с бригада от алпинисти и специалисти, с чиято помощ ще монтираме или демонтираме уреда, независимо от височината.

Екипът ни работи изключително за град София като монтираме климатични инсталации във всеки един столичен квартал. За да стигнем до високите етажи на блоковете използваме алпийски способ, а нашите алпинисти са обучени в монтажните и ремонтни дейности свързани с климатиците. Работата ни е бърза и качествена, както се увериха стотиците наши клиенти.

Защо да не монтираме климатика сами?

Има много фактори, които съпътстват монтажа на климатици. Ако работите по схема, можете и да се справите с тази задача, но това ще Ви отнеме прекалено много време и няма гаранция, че ще изпълните инструкциите, така както са Ви предадени. От тази гледна точка е по-добре да инвестирате известна сума пари, отколкото да подлагате на риск новата си климатична система.

За да бъде поставен климатикът на точното място, се изисква да се съобразите с местонахождението на вътрешното и външното тяло, както и да се погрижите за тръбния път, бандажната лента, запълването на дупките и още куп неща. За всичко това ще се погрижим ние от Ремонти София БГ, като Ви дадем и гаранция за качествено извършената от наша страна работа.

Демонтаж на климатици

Извършваме и прецизен демонтаж на стари и вече неработещи климатици. За целта действаме по план демонтирайки външното и вътрешно тяло, прекъсваме дейността на захранващите и комуникативни кабели, внимаваме при преноса на уреда и много други. Демонтажът на климатична инсталация е почти толкова сложен, колкото и самото монтиране. Това е повод да потърсите нашите специалисти, които ще се заемат с работата и ще я свършат с вещина.

За да получите информация за монтаж и демонтаж на климатици в София използвайте контактната ни форма. Там ще Ви бъде отговорено на всеки един въпрос, като можете да се свържете с персонала ни по телефон или имейл. Изберете удобен за Вас начин и ни се обадете.