Люлин е един от най-големите столични квартали, така че често се налага да извършваме монтаж на климатици. Ако търсите подобна услуга въобще не се колебайте да се свържете с Ремонти София БГ, тъй като познаваме добре различните райони и предоставяме възможност за монтиране на климатици по високите блокове, за които се грижат нашите обучени алпинисти.

С какво можем да бъдем полезни?

монтаж на климатици в Люлин

Основната ни дейност е монтаж и демонтаж на климатици в Люлин (всички части). Разбира се, можете да ни потърсите и за други услуги свързани с климатичната инсталация във вашия апартамент или на работното място. Специалистите в екипа ни могат да се справят с най-различни видове ремонти на климатик, както и да предложат следните няколко услуги във ваша полза:

  • Монтиране на кондензна вана;
  • Пълнене / зареждане с фреон;
  • Местене на климатик;
  • Ремонт на климатик;
  • Отводняване на климатик
  • … и още други!

Професионалистите работещи в Ремонти София БГ имат дълъг стаж и се справят с всяка една авария свързана с климатичните инсталации. Ние можем да помогнем за успешната поддръжка на всички марки и модели климатици. Извършваме дейността си не само в Люлин, а и във всеки един столичен квартал. Повече за нас ще прочетете тук в сайта ни, където ще намерите и контактната ни форма, с чиято помощ да се свържете с екипа ни.

Защо да използваме Ремонти София БГ в Люлин?

В квартала има много високи блокове и кооперации. Монтажът на климатик на горните етажи може да бъде сложна работа, която не се отдава на всеки. За да сте сигурни, че устройството ще работи по правилен начин, е желателно то да бъде поставено от опитни алпинисти и майстори. В този ред на мисли момчетата в нашата бригада могат да Ви бъдат изключително полезни.

Нееднократно сме монтирали климатици в Люлин, така че няма да се затрудним и във вашия случай. Не забравяйте, че сме предложили и още куп услуги, от които може да се възползвате. Очакваме да ни се обадите, за да приведем климатика Ви в готовност за работа.