Ремонти София БГ извършва монтаж на климатици в Младост. Бригадата ни от алпинисти може да монтира климатик, без значение от височината на апартамента. Имаме подготвен екип, който ще се справи със задачата лесно и бързо. Редом то монтажните дейности предлагаме още ремонти на климатични инсталации, монтаж на кондензна вана и още куп услуги. С нас климатикът Ви ще заработи правилно и няма да имате никакви проблеми. На ваше разположение сме всеки ден.

Какво включват монтажа на климатик?

монтаж на климатици люлин

Ако повикате нас, за да извършим монтаж на климатик в Младост, ще получите услуга, която е съобразена с всички правила за безопасна работа. В случай, че имате старо устройство, ние ще го демонтираме и на негово място ще свържем новия климатик. А ето допълнителните ни предложения за собственици на климатици в квартала, които търсят поддръжка или ремонти:

  • Поставяне на кондензна тава;
  • Зареждане и допълване с фреон;
  • Преместване на климатик;
  • Ремонтни дейности;
  • Полагане на тръби в стените;
  • … и много други.

За нас е от водещо значение климатикът Ви да работи добре и Вие да извлечете максималната полза от него. За целта монтираме външното и вътрешно тяло по схема и работим на високо ниво. Ако живеете на последните етажи в панелен блок и кооперация, то нашите алпинисти ще достигнат до жилището Ви използвайки добре познатия алпийски способ с пускане по въжета.

Защо да се спрете на Ремонти София БГ?

 

Професионално обслужване, достъпни цени и бързо изпълнение на задачите са в основата на нашия успех. От дълги години персоналът ни извършва услуги в кв. Младост и до този момент имаме само добри отзиви от работата ни. Ето защо, когато търсите фирма за монтиране на климатична инсталация, ние сме на ваше разположение и ще се справим отлично със задачата. Повече за нас четете в сайта ни и използвайте контактната форма, за да се свържете с екипа.