Ако желаете да се възползвате от услугата монтаж на климатици в Овча купел, можете да потърсите нас от Ремонти София БГ. Екипът ни извършва професионален монтаж и/или демонтаж на климатични инсталации, като използваме алпинисти, за да стигнем до по-високите етажи. Обслужваме успешно Овча кулел 1 и Овча купел 2, както и старата част на едноименния квартал.

Какви други услуги можем да предложим?

Монтаж на климатик Овча купел

Освен монтаж на климатици, предлагаме и поставяне на кондензна вана, която ще спре течовете, и ще намали опасността от наводнение. Имаме възможност да извършим и преместване на климатик, без значение на каква височина се намира устройството. Предоставяме опции и за ремонт на климатици, сред които са зареждане или допълване на фреон, монтаж на тръби и др.

Нашият сплотен екип няма да се спре пред нищо, докато не монтира климатика и не го пусне в експлоатация. Ако пък Ви се налага да демонтирате стара и неработеща инсталация, ние ще се погрижим за това, като спазим правилата за безаварийна работа. Работим във всяка част на Овча купел и разполагаме със собствен транспорт, за да стигнем до посочения от Вас адрес.

Защо да изберете нас за монтаж на климатик в Овча купел?

Има няколко причини да повикате Ремонти София БГ, за да монтират климатик в квартала. Ние не искаме да си правим самореклама, но пък сме длъжни да отбележим с какво сме по-специални от останалите и защо е по-добре да се доверите на специалистите в нашата бригада:

  • Достъпни цени;
  • Обслужване от опитни алпинисти;
  • Възможност за ремонти и поддръжка;
  • Бърза и качествена работа;
  • Добро познаване на квартала;
  • Гаранция за качество!

След като сте прочели по-горе вече можете да прецените, дали искате да работим за вас. В сайта ни ще намерите нашите координати, така че ще се свържете с персонала ни буквално за секунди. Веднъж уговорили срок с Вас ще го спазим и ще извършим така желания монтаж на климатик. Очакваме заявките Ви, както и всякакви въпроси свързани с предложените от екипа ни услуги.