Много домакинства имат монтирани климатици, но в последствие решават, че желаят да санират апартамента си правейки външна топлоизолация. В този ред на мисли изникват въпроси какво ще се случи, след като майсторите положат изолацията. Обикновено се стига до там, че се скъсява разстоянието между климатика и положената изолация. За да разрешите този проблем, можете да повикате нас от Ремонти София БГ, за да извършим необходимите корекции.

Как решаваме проблема с изолацията и климатика?

С работата по монтажа на климатик върху изолация ще се заемат нашите алпинисти, за да стигнат до по-високите етажи на блоковете. Ако пък сте на по-нисък етаж, то екипът ни ще предприеме действия по поставянето на изолацията и намирането на точното място на климатика. Ето и как действаме в такива ситуации изискващи по-висока степен на активност:

  • Сваляне на външното тяло на климатика;
  • Премахване на старите стойки;
  • Монтаж на нови и по-дълги стойки;
  • Саниране;
  • Монтиране на външното тяло на климатика на ново;
  • Преглед на тръбите, заварки и други;

Използвайки нашите услуги климатикът ще намери точното си място, без да се скъсява дистанцията до положения стиропор и замазката. Крайният резултат ще бъде естетически издържана визия на местонахождението, както и климатик, който ще работи изправно.

Защо да се насочите към Ремонти София БГ?

Процесът по полагане на топлоизолация и коригирането на местоположението на климатика, може да бъде много дълъг и скъп. Ние обаче предлагаме достъпни цени на потребителите и извършваме работата 2 в 1. Съобразяваме се с поставените срокове и даваме гаранция за качество. В екипа ни присъстват професионални алпинисти и техници, така че ще се справим със задачата. До този момент работихме в цялата столица и успяхме да обслужим хиляди хора.

С наша помощ ще приключите мисията монтаж на климатик върху изолация успешно. За да стане това можете да ни се обадите на изписания тук в сайта телефон или да ни оставите имейл със заявка или въпрос. Персоналът ни ще Ви обслужи веднага и няма да имате никакви проблеми.