Не са малко хората, които искат да остъклят терасата си, без да местят климатика. Те си задават въпроса ще се загубили ефективността на устройството, ако климатичната инсталация остане на балкона. По правило по-доброто решение е климатикът да бъде монтиран извън обсега на терасата, когато тя е остъклена. Ето защо трябва да се допитате до специалист за намеренията ви.

Ремонти София БГ сме извършвали десетки, та даже стотици монтажи на климатици и Ви препоръчваме външното тяло да остане навън, а не вътре в терасата. Това може да доведе до големи главоболия, които ще Ви струват доста скъпо в един момент, както ще се уверите сами.

 

Какво е решението?

Противно на тези, които си мислят, че монтажа на климатик на остъклен балкон е решение на проблема с ниските температури и замръзването. ще споделим, че такъв вид монтаж може да доведе до необичайно ниски температури на самата тераса. В това сме се убедили от опита си, който имаме с монтаж на климатици в София. Това е достатъчна причина да потърсите друго решение относно поставянето на устройството и неговата по-ефективна и динамична работа.

Екипът ни от специалисти ще монтира климатика на правилното място, за да може той да изпълнява функциите си по отопление и охлаждане, без да се застрашават различните части на уреда и да има разлики в температурите. Потърсете ни, а ние ще свършим работата качествено.

Как да се свържа с Ремонти София БГ?

В сайта ни се намират контактите, които можете да използвате, за да зададете въпросите си относно монтаж на климатик на остъклен балкон. Наш специалист ще Ви даде изчерпателна информация, за да Ви предпази от евентуални грешки. Вие можете да позвъните на наш телефон или пък да оставите имейл, на който ще отговорим по възможно най-бързия начин.

Монтажните дейности на фирмата ни се извършват и от алпинисти, които могат да стигнат до най-високите етажи. Работим на топ цени и ще пристигнем във вашия обект в точно уговорения ден и час.