Много хора се питат с какво помага монтажът на кондензна вана на климатик. Отговорът е прост, но в тази работа има много логика и трезва мисъл. Кондензната вана се поставя под външното тяло на климатичната инсталация. Водата е тази, която може да образува лед и за това тя трябва да се оттича. Как обаче се монтира тази кондензна вана, прочетете по-долу.

Ремонти София БГ и екипът ни от алпинисти е способен да извърши монтаж на кондензна вана, независимо колко на високо живеете. Това приспособление ще бъде здраво захванато за стойката на устройството. Нашите алпинисти работят в София и обхващате цялата столица.

kondenzna vana za klimatik

Как разрешаваме проблема с височините?

Има вариант, при който може да използваме стълба, за да стигнем до първия етаж на дадена сграда, както и да монтираме скеле, за да стигнем до втория или третия етаж. Нагоре обаче става по-трудно и за това сме подготвили цял екип от професионални алпинисти, с чиято помощ ще постигнем добри резултати. Разполагаме с въжета, специални столчета и инструменти във ваша полза.

Монтажът на отводнителни тръби и кондензни вани, не е работа за неопитни хора. Това важи в пълна сила, ако живеете над третия етаж, където височината става наистина опасна. Ние обаче нямаме проблем с високото, тъй като сме свикнали да работим буквално за небостъргачи, от които косата на човек може да настръхне.  Ето защо винаги можете да ни гласувате доверие.

Кога трябва да ни потърсите?

  • През зимата има реална опасност от замръзване на външното тяло. В този случай, е необходимо да потърсите професионална помощ и монтаж на кондензна вана;

  • Кондензната вана трябва да се монтира посредством закрепване за устройството и прибавяне на специална ПВЦ тръба;

  • В случай, че прогнозите за времето вещаят към мразовита зима, не се колебайте да потърсите услугите ни, а ние ще свършим останалата работа;

За контакти с нас използвайте телефона посочен в сайта, както и имейл адреса, на който да оставите вашите запитвания. Персоналът ни ще Ви обслужи на високо ниво, и ще се заемем с заявката ви. Ние гарантираме професионализъм, ниски цени и гаранция за качество на труда.