Козирката на терасата защитава вашата тераса от влошените климатични условия. Специалният навес има за цел да Ви предпази от сняг и дъжд, като в същото време прекрасната гледка се запазва. В този ред на мисли, ние предлагаме монтаж на козирки София, за да се отървете от снегонавяванията и проникването на влага в жилището.

На ваше разположение са алпинисти за монтаж на козирки, които работят във всяка точка на столицата. За да се възползвате от услугата, трябва да сте подсигурили козирката, а останалото е наша работа. Ремонти София БГ е специализирана бригада, която ще подпомогне изграждането на красива фасада за вашия дом.

Защо да потърсите нас за монтаж на козирка?

На първо време ще напишем, че ние няма да забавим поръчката ви. Пристигаме на адреса Ви веднага, след като ни се обадите и започваме да монтираме козирката на балкона / терасата. Няма значение на колко високо живеете, защото алпинистите ни имат дълъг опит в работата с височини. Притежаваме и всички необходими инструменти за закрепване на козирката на терасата ви.

До момента сме поставяли най-различни навеси и козирки в София и можем да твърдим, че няма оплакване от нас. Клиентите ни са доволни от свършеното, както и от бързия начин, по който действаме. Разбира се, бързината ни не е за сметка на качеството, както ще се уверите, ако ни повикате да работим за вас.

Колко струва монтирането на козирка?

Цената се определя от квадратурата на обекта и самата козирка. За да разберете точната цена, трябва да се свържете с нас, и да ни дадете повече информация. Не се притеснявайте, тъй като бригадата ни работи на конкурентни цени и искаме по-скоро да Ви бъдем полезни, отколкото да Ви ангажираме с даването на големи суми.

Инвестицията в козирка за терасата е равна на добре похарчени пари, тъй като предпазвате апартамента или къщата Ви от наводнения, влага, мухъл и други неприятни явления. Не на последно място си осигурявате сянка, за да можете да се насладите на чаша студен бира на балкона през летния сезон, без да Ви тормозят слънчевите лъчи.

Вижте телефона ни по-горе в сайта и се обадете, ако искате да Ви дадем точна цена за монтаж на козирки в София. Обхващаме всички квартали в столицата и даваме гаранция за качествената ни работа.

Обадете се сега на   087 622 6669
Или започнете Вайбър чат с нас.
Ако искате обаждане в удобно за Вас време, заявете го оттук.