Ремонти София БГ предлага почистване на климатик Мидеа без значение от модела. Ние познаваме техническите характеристики на уредите от тази марка и се ангажираме с пълна профилактика, която може да включва почистване на външно и вътрешно тяло на климатика, почистването на филтрите и други компоненти. Нашият екип работи на най-високо равнище.

Ако климатикът се намира на по-високите етажи и / или е закрепен на фасадата на блока, нашите алпинисти ще осигурят бърз достъп до устройството, за да го почистят. Техниците ни са преминали специално обучение за работа на високо и използваме най-съвременните алпийски способи, за да стигнем до машините и да ги приведем в добро състояние. Даваме и гаранция за качество.

почистване на климатик мидеа

Как протича почистването на климатици Мидеа?

Работим по класическия метод, който предполага изключване и разглобяване на климатика, използване на специален препарат за почистване на отделните компоненти и филтрите, както и тест на работата на устройството. Ако до този момент климатикът е издавал странни миризми, то това може да се дължи на тежко замърсяване. Ние проверяваме проблема и го отстраняваме.

Не препоръчваме на неопитни потребители да чистят климатик Мидеа сами. Някои модели имат свои специфики, които трябва да се познават отлично. Да, в описанието към уреда най-вероятно ще намерите указания за почистването му, но най-добре оставете тази работа на специалистите.

Защо да се обърнете към Ремонти София БГ?

В практиката ни сме почиствали всякакви видове климатици, така че няма да се затрудним и с вашия. Експертите препоръчват да чистите климатика поне веднъж на всеки три месеца. За целта можете да използвате абонаментна услуга, като нашият екип ще посещава обекта Ви, за да профилактира и почиства устройството. Предоставяме ниски цени и висококачествен труд.

За да получите повече информация относно цени и услуги, както и ако искате да зададете конкретни въпроси можете да го направите на телефона посочен тук в уебсайта, както и да пишете на нашия имейл адрес за връзка. Очакваме обажданията Ви всеки ден от работната седмица.