Ако търсите смяна на ел. табла в София, то можете да се обърнете към Ремонти София БГ, за да свърши тази важна и отговорна работа. Домакинствата в наши дни все по-често търсят услугата смяна на апартаментно табло. Те предпочитат съвременните табла и автоматични предпазители, тъй като те са далеч по-надеждни от онези, които сме свикнали да използваме в миналото.

Какво представлява смяната на ел. табло?

Пристигайки във вашия дом ние ще донесем пълния комплект на електрическото табло. Първата стъпка е да свържем кутията на предназначеното за това място. След поставяне на кутията, ще пристъпим към слагането на предпазителите (бушоните). Вие ще посочите какъв брой предпазители искате да използвате в дома си, а ако не знаете ние ще Ви консултираме.

Препоръчва се да имате достатъчно на брой предпазители, за да захраните всички налични битови електроуреди в апартамента или къщата. По този начин няма да изпитвате притеснения за техниката и домакинските уреди, защото ще имате достатъчна ел. енергия за използването им.

Защо да потърсите електро услуги от Ремонти София БГ?

Екипът ни предлага най-различни електро услуги, от които могат да се възползват не само собствениците на апартаменти и къщи, но и административните сгради, офисите, училищата, детските градини и така нататък. За всеки извършен ремонт се дава гаранция, а ако имате някакъв проблем с услугата, която сме предложили, то следващият ремонт ще бъде безплатен.

Освен смяна на ел. табло в София, можем да предложим пълно изграждане на електроинсталации, откриване и отстраняване на къси съединения, монтиране на ключове и контакти и много други. Пълният списък можете да видите тук на страниците на сайта ни.

Как се определя цената за монтаж на ел. табла?

В зависимост от вида на таблото и броя бушони към него ще Ви предложим и конкретната цена. В сайта ни поставили тарифи, за да се ориентирате по-лесно. Ако пък нещо не Ви е ясно, можете да ни откриете по телефона или да пишете на имейла ни. Контактите ще намерите на основната ни страница. Не отлагайте важните електро ремонти за по-късно, за да бъдете спокойни за дома си.

Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор