В наши дни рекламата е от ключово значение за бизнеса. В този ред на мисли все повече хора търсят услугата поставяне на билбордове от алпинисти. За целта се използват млади мъже, които се катерят на високи места със стълби и/или въжета, за да положат рекламните пана. По този начин можете да видите билбордове по блокове, кооперации и всякакви видове сгради.

Нашите алпинисти за поставяне на билбордове работят неуморно, за да монтират таблата и да изпишат рекламните надписи на най-различни места. Това може да стане на страничните стени на блоковете, на балкони и тераси или на най-високите точки. За целта екипът от алпинисти на Ремонти София БГ използва модерни съоръжения, бои, материали и инструменти.

Но, за да не бъдем голословни ще Ви опишем методите за монтаж на билборд на блок или кооперация. По този начин ще разберете как можем да Ви бъдем полезни, и ще можете да ни потърсите във всяка една ситуация за полагане на рекламни пана на високите сгради в столицата ни.

Работа на скеле

Скелето е конструкция, която ни позволява да стигнем до по-ниските етажи (2-4), за да закрепим или отпечатаме билборд. Сглобяването на съоръжението отнема малко време, тъй като разполагаме с опитни специалисти, които няма да Ви бавят със заявката за монтаж на билборд. Всичко ще се случи в разстояние на десетки минути време.

Ние използваме скеле, защото е лесно съоръжение за досег до трудните за достигане точки на сградите. Разбира се, този елемент не е приложим, когато става дума за по-високите етажи, където се изисква спускане с въжета и столчета, с чиято помощ се формира добър краен резултат.

Алпийски способ

Алпийският способ е присъщ за обучените промишлени алпинисти, които се занимават с полагане на топлоизолация, почистване на прозорци, слагане на козирки и монтаж на билбордове. Бригадата на Ремонти София БГ е готова да Ви помогне със спускане на алпинисти от най-високата точки до даден етаж или обособена част, за да се сложи рекламното пано.

И, ако трябва да бъдем максимално изчерпателни, няма да имате никакъв проблем с билборда, защото знаем как да го монтираме, така че да се вижда от далече и да краси сградата. За целта Ви призоваваме да се обадите на нашите телефони изписани в горната половина на сайта ни, ако желаете да получите поставяне на билбордове от алпинисти в София. Надяваме се, че сме били полезни и Ви желаем успех!