В много случаи потребителите търсят преместване на климатик от едно в друго помещение. Тази работа е изключително трудоемка, когато живеете на по-високите етажи, където монтажът на скеле е почти невъзможен. В този ред на мисли, е добре да се възползвате от услугата преместване на климатици, като наемете екипът на Ремонти София БГ в столицата.

Преместване на климатик

От какво зависи успешното преместване на климатик?

В повечето случаи става дума за преместване на външни и вътрешни тела на климатиците. За да се извърши процедурата по правилния начин, има някои важни моменти, които не бива да Ви убягват. Нека видим кое е най-важното, когато желаете да преместите устройството:

  • Ако е на по-ниските етажи, може да се използва скеле;
  • В случай, че климатичната инсталация е на по-високо, се използват алпинисти;
  • Добре е времето да е сухо, като предпочитани сезони са пролетта или лятото;
  • Извършва се демонтаж на климатика и се монтира на новото място;
  • След като се осъществи преместването се прави тест на работата му;

Не подхващайте тази задача сами, тъй като това е работа на високо, която крие своите рискове. Алпинистите на Ремонти София БГ са обучени и разполагат с необходимата екипировка, за да завършат преместването климатичната система с успех, и без да има никакви проблеми за вас.

Други услуги

 

Екипът ни извършва и ремонт на климатици, така че можете да ни потърсите, ако имате проблеми с работата на машината, странни звуци, липса на охлаждане и прочие повреди. Имаме електротехник, който ще направи проверка, за да установи откъде идва патовата ситуация и ще вземе марки за своевременното отстраняване на аварията в климатика.

Разчитайте на нашите алпинисти, ел. техници и монтажисти във всяка една ситуация. Ние искаме да Ви обслужим качествено, за да се радвате на по-добри температури по всяко време на годината. В сайта са написани телефоните ни, както и имейл адреса за връзка с екипите ни. Очакваме вашите обаждания и сигнали, за да Ви бъдем полезни и да се справим с вещина.