Много хора се питат, какво би станало, ако ел. инсталацията се повреди през нощта, а домакинството има спешна нужда от светлина, топлина и използване на битов уред. Отговорът е прост и кратък, като се крие в денонощните електро услуги в София на Ремонти София БГ. Екипът ни може да се намеси по всяко време, за да отстрани неизправностите в електрическата мрежа.

денонощни електро услуги София

Защо е важно да има денонощни електро услуги?

В столичните блокове и кооперации живеят много семейства имащи своите специфични нужди. Възрастните хора например се нуждаят от работещи уреди и осветление по всяко време на денонощието, тъй като това са задължителните компоненти, за да се обслужват нормално. Същото важи и за хората с малки деца, които не могат да останат без ток и осветление.

Немалко са тези, които се отопляват на електричество през зимата. В това число включваме гражданите със здравословни проблеми, не можещи да си позволят да останат на студено. За съжаление обаче има много малко фирми предлагащи нон-стоп електро услуги в столицата.

Ние от Ремонти София БГ слагаме край на мъките Ви, защото сме готови да задействаме нашия екип по авариите, който да предотврати проблемите с изгорели предпазители, къси съединения, загуба на ток и тем подобни. По всяко време ще работим за Вас, така че бъдете спокойни.

Скъпо ли струва спешният труд?

Добрата новина е, че ние взимаме разумна надценка за спешни електро услуги. Цената за всеки отделен авариен ремонт е индивидуална, в зависимост от сложността на работа.

За повече информация можете да се обърнете към нашият електротехник Тодор.

Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор