Електро Услуги – Ремонти София БГ

 

Преместване на контактиРемонт на стълбищно осветлениеМонтаж на осветителни тела​Изграждане на електроинсталации

 

 

 

Ремонти София БГ предлага на вашето внимание пълен списък с електро услуги за град София и областта. Тук ще видите конкретни предложения, от които можете да се възползвате по всяко време. Нашите опитни електротехници обслужват цялата столица и предоставят висококачествен труд с гаранция за качество. По-долу предоставяме информация за основните ни услуги, а ако не попаднете на необходимата Ви информация, то не се колебайте дълго време, а се свържете с нас, за да зададете въпросите си. А сеге нека преминем по същоство и да презентираме възможностите на екипа ни, който е на ваше разположение всеки ден от седмицата.

ПРЕМЕСТВАНЕ НА КОНТАКТИ

Услугата за преместване на контакти е необходима при ремонт на помещения, реконструкция или при обновяване на електрическата мрежа. При смяна на цялата електромрежа в къща или апартамент, електротехникът предлага нова схема на местоположението на контакти и ключове, оптимална за инсталираните в помещението уреди. Специалистите от Ремонти София БГ ще монтират нови контакти в помещения от всякакъв тип: стаи (дневна, спалня), баня, санитарен възел, кухня, промишлени помещения, офис и др.

Prenasiane na kontakti

Ремонт на стълбищно осветление

Един от най-разпространените проблеми в една сграда са авариите на стълбищното осветление. Нашите електротехници извършват ремонт на стълбищно осветление в жилищни, административни и промишлени сгради.  Също така предлагаме:

·         Смяна фасунги

·         Добавяне на лампов изход

·         Смяна на релета и ел. табла

·         Откриване на късо съединение

·         Подмяна на автоматичен предпазител

·         Монтаж на датчици за движение

·         LED осветление

·         Поддръжка и сервиз

·         Смяна на фото реле и стълбищен автомат

·         Откриване на блокирал бутон

·         Смяна на контактор и ел. крушки

·         Откриване на прекъснати кабели в ел. инсталацията

·         Ел. услуги от алпинисти на труднодостъпни места

remont na stalbishtno osvetlenie

Монтаж на осветителни тела

Монтажът на стандартно осветително тяло по принцип не е сложна задача, но при неправилно свързване могат да възникнат някои сериозни проблеми. Ремонти София БГ предлага на своите клиенти широка гама от услуги в тази област:

 •   Монтаж на луминисцентно осветително тяло на стени и растерни тавани
 •   Монтаж на евакуационно осветление
 •   Монтаж на осветление тип луна и понижаващ трансформатор
 •   Монтаж на прожектори до 500W
 •   Монтаж на плафониера, аплик, пендел, полилей и други
 •   Монтаж на паркови и обществени осветителни тела
 •   Монтаж на фотоклетка
 •   Монтаж на празнични украси от алпинисти
 •   Монтаж на промишлено осветление

 

Изграждане на електроинсталации

 • Изграждане на главно разпределително табло
 • Изграждане на апартаментно табло
 • Токови кръгове
 • Лампени излази
 • Силно и слаботокови електроинсталации
 • Скрито и открито изпълнение
remont na elektroinstalacia

Често Задавани Въпроси

По-долу ще отговорим на най-честите питания свързани с предлаганите от нас електро услуги. Ако не намерите отговор на въпроса си, можете да ни се обадите по телефона или да ни пишете по имейла, а ние ще Ви отговорим бързо. Разбира се, не можем да обхванем всичко, което вълнува клиентите, но сме се постарали да разгледаме редовните проблеми, за които търсят информация. Очакваме да се свържете се екипа на Ремонти София БГ, за да Ви дадем още информация.

Да, ние извършваме монтаж и смяна на ел. табла за района на София. Ако живеете или работите в столицата и желаете да инсталираме ново ел. табло, то наш електротехник ще Ви посети на адреса, за да свърши работата с вещина. Цената на услугата зависи от вида на таблото и броя на предпазителите.

Да, ние работим с физически лица и фирми. Предлагаме и абонаментни услуги по поддръжка на ел. инсталации на обекти, така че можете да ни потърсите по всяко време. За конкретни поръчки и оферти, не се колебайте да използвате посочените телефони и имейл адреси за контакт с екипа на Ремонти София БГ.

В сайта ни има контактна форма за бърза връзка с екипа ни. Вие можете да използвате телефон 0876-16-49-24, за да ни повикате на адрес или да се консултирате за проблем свързан с ел. инсталациите, осветлението, контактите, кабелите или друг компонент от електрическата мрежа.

Ориентировъчни цени за желаната от вас услуга можете да получите директно на тел: 0876-16-49-24

Посещенията на адрес се заплащат в размер на 30лв.

Ремонти София БГ предлага абонаментна подръжка на жилищни и адмнистративни сгради. За повече информация се обадете на посочените телефони.