Екипът на Ремонти София БГ предлага изграждане на външна топлоизолация в Банишора за всички видове блокове. Ние работим с модерни материали и инструменти, така че можете да очаквате качествен завършек на задачата, която ще ни поставите. Разполагаме с опитни алпинисти, скеле и пълна екипировка.

Топлоизолация Банишора

Алпинисти в Банишора

Нашите алпинисти са преминали през обучение за работа по алпийски способ. В същото време работим и със скеле, за да достигнем до труднодостъпните обекти. Групата се ръководи от бригадир, който следи за стриктното изпълнение на топлоизолацията. Действаме прецизно и внимателно на обекта.

Разбира се, когато говорим за алпинисти в Банишора, не става дума за онези момчета, които се спускат с въже, за да положат стиропор. При нас има истински професионалисти, които ще изградят топлоизолацията от поставянето на топлоизолационните плочи, до закрепването им и измазването на стените.

До този момент сме работили в по-голямата част от столицата и няма оплакване от бригадата ни. Не пишем това, с цел да се рекламираме, а защото това са фактите. Вие може да се уверите в постиженията ни, след като прегледате част от обектите тук в сайта ни.

Защо да гласувате доверие на Ремонти София БГ?

През дългите години, в които се занимаваме с монтаж на външна топлоизолация, успяхме да докажем, че сме един от основните конкуренти на пазара в София. Благодарение на транспорта, с който разполагаме стигаме лесно до всяка точка на столицата, включително и до кв. Банишора, където имаме готовност да поемем вашите задачи.

Ако желаете ние да поемем топлоизолацията на вашия апартамент или къща, можете да се свържете с нас на посочения телефон или имейл адрес в уебсайта ни. Ние ще уговорим среща, за да направим предварителен оглед на обекта или да преминем директно към полагането на топлоизолацията.