Днес ставаме свидетели на масов интерес към поставяне на фасадна топлоизолация в Дървеница. Това ни провокира да предложим по-качествени услуги и цени. Нашите алпинисти и майстори от Ремонти София БГ са работили и ще работят в квартала, така че можете да ни гласувате доверие, ако търсите висококачествено топлоизолиране.

Има много млади хора, които практикуват саниране на апартаменти и къщи, но не всички са на нужното високо равнище. От голямо значение е клиентът да получи стойностна оферта свързана с избор на материали, селекция на разцветки, достъпни цени и така нататък.

Топлоизолация Дървеница

Защо топлоизолацията в дървеница е важна?

На първо място, защото квартала има много блокове, в които липсва, каквато и да е външна изолация. Балконите и стените на помещенията се рушат, а топлината излиза от апартаментите. Домакинствата стават жертва на големи сметки за ток и парно, както и на корозия, мухъл и други неприятни явления от влагата.

Фасадната топлоизолация поставена от алпинисти в комбинация с качествена дограма ще повиши енергийната ефективност на домовете Ви, независимо дали живеете в Дървеница, или друг софийски квартал. Това е достатъчна причина да инвестирате в стиропор или каменна вата, за да постигнете нужните икономии.

Как процедираме при монтаж на топлоизолация?

Преди да преминем към монтаж на топлоизолация в кв. Дървеница, ще дойдем, за да извършим предварителен оглед на обекта. По този начин ще Ви дадем и конкретна цена за работата.

След като вече сте избрали материала, с който ще работим, можем да преминем към работата на алпинистите. Има вариант за приложение на т. нар. алпийски способ, при който алпинистите се спускат от върха на блока до желания етаж. Другият вариант е да използваме скеле за достигането на етажа. Това ще го преценим в движение.

В работния процес взимат участие екипа ни от алпинисти София и ръководител на групата, който следи за точно изпълнение на задачата. В никакъв случай не допускаме компромиси с качеството и разполагаме с най-добрите топлоизолационни материали.

Ако се спрете на Ремонти София БГ за топлизолация Дървеница, няма да съжалявате. Не пишем това, защото искаме да си правим автореклама, а понеже сме сигурни в опита си и получихме добри отзиви от клиентите си до този момент. Очакваме да се свържете с екипа ни, за да Ви дадем допълнителна информация.