Ремонти София БГ е професионална бригада от алпинисти за монтаж на външна топлоизолация в кв. Стрелбище и други точки на София. Ние разполагаме с опитни млади мъже, които работят неуморно, за да предложат пълно саниране на апартаменти, къщи и други обекти.

Алпинистите ни разполагат с въжета, скеле и екипировка за безопасност. Те работят с най-добрите материали за топлоизолация, като в това число влизат графитен стиропор и каменна вата. Всичките действия на работниците се контролират от старши на групата, който следи за прецизното изпълнение на задачите.

Защо да инвестирате във външна топлоизолация?

Външната топлоизолация е едно от най-добрите неща, които можете да направите за жилището си. Изолацията се монтира, с цел да намалите загубите на топлина, която излиза напуска апартамента или къщата през стените и други уязвими места.

С полагането на топлоизолационни плочи, се предотвратява появата на мухъл и корозия в помещенията, както и се намалява разходът на топлинна енергия. Изолирайки дома си Вие инвестирате в енергийна ефективност, което е от водещо значение за сметките ви за парно и ток.

Зимният сезон ще бъде по-топъл, понеже топлината от ел. уредите ще се съхрани в дома Ви и няма да излезе през крехките стени. Хем пестите парно, хем пестите ток и не на последно място усещате ефекта от инвестицията си.

Кога да използвате алпинисти в Стрелбище?

Ако апартаментът Ви е на високите етажи, то със сигурност топлоизолацията, трябва да бъде направена от алпинисти. Нашата бригада практикува промишлен алпинизъм и стига до най-трудните места, без значение от височината на сградата.

Алпинистите ни са обучени в полагането на външни изолации и знаят по какъв начин да сложат плочите, да ги закрепят и не на последно място да измажат стените. Всичко това се прави с повишено внимание, за да не се появи и най-малкия проблем.

Ако живеете в Стрелбище и търсите майстори за външна топлоизолация, можете да се свържете с нас на телефонния номер, който сме посочили по-горе в сайта. Очакваме обажданията Ви.