Опитната бригада на Ремонти София БГ предлага топлоизолация в Сухата река, като на ваше разположение са най-добрите изолационни материали, сред които неопор, класически стиропор и каменна вата. Ние сме специалисти в изграждането на външна топлоизолация и имаме на разположение цял екип от алпинисти, който да работи за вас.

До този момент сме обслужвали обекти в цяла София и сме си изградили добро име сред фирмите за саниране на апартаменти и къщи. Успешната ни работа се дължи на обучените кадри, с които разполагаме и на висококачествените материали, които притежаваме. Ние не допускаме никакви компромиси с качеството.

Алпинисти в Сухата река

Собствениците на апартаменти в панелните блокове на жк Сухата Река търсят алпинисти, с чиято помощ ще се достигне до високите етажи и ще бъде изградена фасадна топлоизолация, която да предпази обекта от влиянията на влошените климатични условия и неприятните щети, от сорта на мухъл, корозия и други.

Екипът ни е трениран в алпийския способ и не се плаши от височини. Освен въжета, столове и юнаци, които висят от последните етажи, прибавяме и работа на скеле за достигане до по-ниските етажи. Общо взето имаме цялата налична апаратура за изграждане на топлоизолация.

Нашите алпинисти имат ръководител, който да ги следи по време на работа. Той е човекът, който ще ги напътства по време на поставяне на топлоизолационните плочи, тяхното закотвяне на обекта, измазването на балконите и всичко необходимо, за да има добър краен резултат.

Защо да ни потърсите?

Много здрави момчета се пробват като алпинисти и смятат, че са запознати с методите за полагане на топлоизолация в Сухата река и други столични квартали. За съжаление все по-често ставаме свидетели на грозно санирани обекти, а това не бива да се случва.

В този ред на мисли Ви предлагаме да се обърнете към нашата професионална бригада, защото ще Ви дадем гаранция за качество на услугата. Подобна гаранция не се дава много рядко, а ние искаме да се чувствате спокойни за инвестицията в топлоизолиране на дома Ви.