Ако живеете в ж.к. Младост и търсите монтаж на топлоизолация на жилището си, то това няма да е никакъв проблем. Ние от Remonti Sofia BG сме на Ваше разположение. Предлагаме фасадна топлоизолация и работим с висококачествени материали: фасаден стиропор, графитен стиропор и / или каменна вата.

Фасадна топлоизолация в Младост

Не са малко домакинствата, които търсят топлоизолация в Младост. Те искат да намалят сметките си за електрическа и топлинна енергия, а изолацията е най-добрият начин да го направят. Ето защо им предлагаме безупречно качество от бригада с висок опит, каквато сме ние от Remonti Sofia BG. Разполагаме с обучени работници, транспорт, материали и всичко необходимо за работата.

Защо да изберете топлоизолация Младост от нашия екип?

Има много млади фирми и бригади, които предлагат топлоизолация в Младост. Някои от тях работят качествено, други не чак толкова. За съжаление малцина мога да се похвалят със стажа, който имаме ние.

До този момент сме работили на територията на цяла София и с гордост заявяваме, че няма разочаровани клиенти. Отнасяме с професионализъм към задълженията си, и се ползваме с добро име в столицата. Ние не Ви предлагаме просто саниране на апартамент, а пълна топлоизолация от алпинисти.

Какво включват нашите услуги?

В зависимост от сградата и апартамента, ще Ви дадем оферта за топлоизолация в Младост или други квартал в София. Вие избирате вида на материала, който да положим. Разбира се, ще Ви запознаем с цените на топлоизолационните плоскости, дюбелирането, замазката и всичко, което Ви интересува.

Идваме на обекта със собствен транспорт, за да започнем работа по задачата. Тук в сайта ни сме дали повече подробности относно самия процес по монтаж на фасадна топлоизолация.

За по-високите етажи използваме т.нар. алпийски способ, който се извършва от добре подготвени алпинисти, а за по-ниските можем да работим и със скеле. Готови сме да дойдем, и да извършим предварителен оглед на обекта, който има за цел да установи начина на работа. Потърсете по-качествената топлоизолация Младост от Remonti Sofia BG и доведете енергийната ефективност във вашия имот.