Има множество фирми, които предлагат бърз монтаж на климатик. Този тип предложения могат да се разгледат по два начина. Ако фирмата е професионална, каквато е нашата Ремонти София БГ, то тогава бързият монтаж може да се приеме нормално. В случай, че говорим за неопитни техници, то тогава в бързината могат да се допуснат наистина много сериозни грешки и пропуски.

За колко време се справяме ние?

Времето за монтиране на климатична система може да бъде различно. В някои случаи монтажът се извършва за 2 часа, но има и ситуации, които предвиждат поне 5 или 6 часа. Екипът ни от специалисти може да постави устройството от 2 до 4 часа, които в повечето случаи са достатъчни. Този срок е много по-кратък, отколкото при обикновените бригади, тъй като ние разполагаме с алпинисти, които обслужват и по-високите етажи на сградите – блокове, кооперации и други.

До четири часа ще получите монтиран климатик, който ще бъде тестван. В това време ще се поставят външното и вътрешното тяло, ще се свържат тръбите, кабелите и всичко необходимо. Заявяваме този период, защото имаме опит и сме действали на не един или два адреса в София.

Как успяваме да се справим толкова бързо?

Техниците ни познават в детайли различните марки и модели климатици. Те са демонстрирали многократно опита си, когато става дума за монтаж и демонтаж на климатик. Другите не успяват да се справят за такова кратко време, тъй като тепърва започват да ровят по указания и схеми. Освен това работим с модерни инструменти и помощна техника, за да дадем добри резултати.

Не се колебайте да отправите вашите въпроси свързани с монтирането на климатични инсталации в София. Персоналът ни ще Ви обслужи любезно и учтиво, за да добиете представа какво включва цялата работа. За целта наберете телефона в сайта ни или напишете въпроса си в контактната форма. Отговаряме бързо и поемаме поръчките в точно определен от клиентите срок.

Ремонти София БГ е сред лидерите в монтажа на климатици за град София. Това е факт, в който се убедите стотици граждани към актуалния момент. Очакваме и Вие да останете доволни от нас.