Днес все повече представители на домакинствата в България, които живея в панелни блокове и кооперации, залагат на електрически брави за входната врата, за да блокират достъпа до непознати лица. Ако все още не сте предприели поставянето на врата с ел. брава, то значи можете да потърсите услугите на Ремонти София БГ, с чиято помощ ще постигнете успех.

Разликата между стандартните брави и ел. бравите е голяма. Електрическата брава позволява бързо евакуиране от сградата, както и дистанционно отваряне чрез натискане на един – единствен бутон на домофона. Все повече потребители използват електрическите насрещници, за да заключат вратите и да осигурят най-добрия начин за достъп до входа на жилищния блок.

монтаж на ел брави

Как се монтира електрическа брава?

В повечето случаи монтажът на ел. брава и насрещник изискват отрязване на специален отвор. Това обаче невинаги е наложително, ако такъв отвор съществува и може да бъде използван при монтажа. Вие можете да направите поръчка за монтирането на електрическия насрещник, а ние ще се погрижим да Ви го осигурим и поставим на определеното за това място.

Бързаме да съобщим, че ако се опитате да извършите монтажа сами, можете да се сблъскате с куп грешки. Това е така, защото при тази операция, се действа по схема и се следват определени действия, с чиято помощ да се свърже цялата система и да работи нормално.

Съветваме Ви да се ориентирате към нашия екип, който предлага електро ремонти в София и близките села. Даваме Ви пълна гаранция за качество, тъй че няма от какво да се притеснявате. Още повече, че ние сме изградили перфектна база с нужната апаратура и голям набор от инструменти, за да можем да бъдем максимално ефективни във всеки един момент.

В обобщение

В случай, че изпитвате нужда от монтаж на ел. брава и / или насрещник, можете да ни се обадите по всяко време, за да извършим нужния ремонт. В лицето на нашите електротехници ще откриете добри партньори, които да търсите по различни поводи, било то за битови нужди, било то за помощ на работното Ви място. Надяваме се, да изберете нас и нашето съдействие.
Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор