В наши дни всеки разбира от всичко. Прави ни впечатление, че много потребители, се свързват с нас, за да обяснят, че са извършили монтаж на ел. табло, но изпитват проблеми. Ето защо, ако нямате необходимите знания и подготовка за тази важна работа, можете да наемете електротехник от Ремонти София БГ, който ще монтира ел. таблото бързо и без затруднения.

Монтаж на ел табла

Защо монтажът на ел. табла е специфичен?

Правилното свързване на ел. табло е от ключово значение за бъдещата му работа. Разпределението на предпазителите и вида на таблото също са фактори, които не бива да се подминават с лека ръка. Работи се по схема, а целта е да се свържете таблото и бушоните към него, за да се захранят всички консуматори, с които разполагате в дома или работното място.

В случай, че неглижирате схемата за монтаж или подмяна на ел. табло, ще имате неприятности. Не е тайна, че този вид услуга не е скъпа, а в същото време е толкова важна за ползвателите. Самоинициативите не са препоръчителни, така че винаги търсете специализирана помощ от кадърни електротехници. Такива, разбира се, ще намерите тук в Ремонти София БГ.

Как се действа при монтаж на ел. табло?

След като се свържете с екипа ни, ще посетим вашия адрес, за да монтираме ел. таблото на мястото му. Ние изпълняваме няколко важни стъпки, които съпровождат работния процес. След като свършим със задачата ще Ви дадем гаранция, но нека все пак видим какво ще свършим във ваша полза, когато пристигнем на обекта:

  • Монтаж на кутията;
  • Нареждане на шините;
  • Нивелиране;
  • Свързване на ел. таблото;
  • Вместване на кабелите в кутията;
  • Поставяне на предпазители;
  • … и други!

Само след броени минути вече можете да използвате новото си табло, което разполага с достатъчно предпазители, за да захраните всички електроуреди в дома или кабинета ви. Естествено, можете да изберете табло с конвенционални или автоматични предпазители.

Защо да потърсите услуга от Ремонти София БГ?

От години се занимаваме с ел. услуги в София и несъмнено сме една от най-известните фирми в столицата. Не се хвалим, а само потвърждаваме общоприетото мнение на клиентите ни, което се тиражира всеки ден и в интернет пространството. За да се убедите в качествата ни, можете да ни се обадите, когато пожелаете, а сега се разделяме и Ви чакаме да ни се обадите!
Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор