Ние от Ремонти София БГ предлагаме услугата монтаж на климатици в Красно село. Екипът ни познава добре квартала и стига до всеки един адрес без никакво забавяне. Ако се налага да демонтираме неработеща климатична инсталация, то това няма да бъде никакъв проблем за нас. Бригадата ни от алпинисти може да стигне до всеки един етаж, независимо от височината.

Защо да се доверя на Ремонти София БГ?

Монтаж на климатици Красно село

Посетихме няколко блока, за да извършим ремонт на климатици в Красно село. Най-голямото притеснение на хората беше свързано с това, че живеят на високите етажи в сградите. Това обаче по никакъв начин не демотивира алпинистите ни, които не само, че се спуснаха от много високо, но и извършиха прецизен монтаж на климатиците, вкарвайки ги в експлоатация.

От много години мъжете в екипа ни висят от блоковете и се справят с височините. Те имат опит при поставянето на фасадни топлоизолации, монтажи и ремонт на климатици, преместване на климатици и всякакви други дейности на високо. Освен в Красно село сме работили във всяка точка на големия град. Познаваме добре София – град и околностите като можем да Ви бъдем полезни.

Какви други услуги ще намерите при нас?

Освен вече споменатият монтаж на климатици в Красно село, можете да ни потърсите и за монтиране на кондензна вана на климатик, която ще спомогне за отводняването. Имаме възможност да извършим и местене на климатика, като отново използваме професионалните ни алпинисти, за да мине работата гладко, безопасно и най-вече ефективно за клиента.

Отправяйте вашите въпроси и заявки на посочения тук в сайта ни телефон, а също така можете да отправите питане на имейл адреса ни. Учтивият ни персонал ще Ви обслужи качествено, и ще се погрижи да останете доволни. Приемаме заявки за монтаж на климатици и от всички други точки на София, тъй че ако сте от друг квартал освен Красно село, не се колебайте да ни потърсите.