В случай, че търсите професионалисти за монтаж на климатици в Надежда, можете да се доверите на Ремонти София БГ. Ние разполагаме с добре подготвени алпинисти извършващи монтаж на климатични инсталации на високите етажи. В екипа ни има електротехници и специалисти, с чиято помощ задачата ще бъде извършена на най-високо равнище. Ние даваме и гаранция за качество.

Защо да потърсим Ремонти София БГ в Надежда?

монтаж на климатици надежда

Нашият персонал има опит с монтаж на климатици в Надежда, както и демонтиране на повредени климатични устройства, преместване на климатици, монтиране на кондензна тава, отводняване и всичко, което Ви интересува. Ремонти София БГ е бригада с дълъг стаж, която неведнъж е демонстрирала опита си в кв. Надежда, където сме поставяли климатици и на най-високите етажи.

За да стигнем до високите сгради се спускаме от покрива на блока / кооперацията, като използваме специална екипировка, която ни позволява да качим климатика до обекта, без да го нараним или да го подложим на опасност. В квартала има много високи блокове, институции, поликлиники и прочие сгради, така че сме в пълна готовност да поемем вашите заявки.

Поддръжка и ремонт на климатици в София

Монтажът на климатик на високо е само една от услугите, които можем да предложим. Ако имате нужда от поддръжка на климатик – почистване на външно тяло, почистване на филтри, добавяне на кондензна тава, зареждане с фреон, монтиране на тръби по стените или друго, то ние сме хората, които ще се нагърбят с тези задачи, и ще Ви гарантираме за перфектното им изпълнение.

При положение, че искате повече информация за някоя от услугите ни, трябва да ни позвъните на посочения в сайта телефон или да пишете на имейл адреса на Ремонти София БГ, който ще видите в формата за контакт. Ние ще Ви върнем отговор бързо и подробно, за да се сдобиете с нужната информация и да ни потърсите за съдействие, ако желаете да ни гласувате доверие.